👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

calkiem spoko inicjatywa ale prowadzacemu proponuje zapisac sie na silke bedzie miec silniejsze argumenty,

@POGO @bartula
Rzeczywiście w 5:20 prosi o przeparkowanie auta (nie wiem, czy wcześniej prosił nie zwróciłem uwagi).
EDIT: 5:53 Jaki slap xD
Rzeczywiście w 5:20 prosi o przeparkowanie auta (nie wiem, czy wcześniej prosił nie zwróciłem uwagi).
EDIT: 5:53 Jaki slap xD
Dobra inicjatywa. Parę lat temu też bawiłem się w podobną akcję "Parkujesz-zdrapujesz". Ładowało się wlepę na szybę baranom, którzy parkowali na miejscach dla niepełnosprawnych. Wlepa była tak zrobiona że odklejenie jej zajmowało sporo czasu:)
A co na takie akcje rosyjska milicja. przecież kolesie wszystko nagrywają i mają jak to ich atakują, używają przemocy, straszą nożami, kijami a nawet pistoletami. po swa nagrywają ewidentne łamanie przepisów. ale pewnie w rosji rządzi nominał banknotu:(

viader80, co ci po policji? Sypniesz rublem, ba, dolarem i..
jaka policja?
jaka policja?

Mówcie co chcecie, ale żeby robić takie akcje to trzeba miec jaja. Przecież 2/3 ich klentów to bandziory, a 2/3 to świrusy (nie, nie pomyliłem się w dodawaniu ułamków, te dwie kategorie częściowo się pokrywają).
Najlepsza beka z ruskiego rapera.
Najlepsza beka z ruskiego rapera.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie