👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

brakuje tylko ruska ze splówą i mamy materiał na harda hehe

żałuję że nie ma napisów :/ chciałbym rozumieć jakie te buce mają 'argumenty'

już do nich wysłałem kilka maili z prośbą o angielskie napisy, bez odzewu

Nie wiem czy zauważyliście ale zawsze jest tak, że nie stosują się do ruchu drogowego najczęściej osoby które mają całkiem dobre samochody tak samo jest w PL jak jeżdżę zawsze coś ktoś zablokuje dobrym autem tak jakby mu się wydawało, że może bo ma auto lepsze od większości uczestników ruchu drogowego

Ver0, nie ma na to zasady. Są chamy bogacze, chamy biedaki i chamy ze średnią krajową. Lepszej mentalności nie kupisz, za wszystko inne, w tym mandaty i łapówy owszem tak - kartą Master Card

@Koperek
Delinquent Habits - Return of the Tres
Mam taki dzwonek w telefonie
Delinquent Habits - Return of the Tres
Mam taki dzwonek w telefonie

POGO, zawsze na wstępie mówią, że reprezentują "stopham" i proszą o przeparkowanie bo np. zastawiają pas. Ewentualnie proszą o nie jeżdżenie po chodniku. Dopiero później naklejają, po kilku(!) prośbach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie