📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:49

Kawa przestała chłopowi smakować, więc postanowil zamontować ukryte kamerki. Na efekty nie trzeba było długo czekać.
To teraz w ramach rewanżu powinien tej "kobiecie" wsypać kreta do tej parszywej mordy.
W Azji to w kulturze mają duże tradycje w podtruwaniu i to takim powolnym... Są goście co sobie zwożą i myślą, że one takie głupie są a one się w reżimach jakiś wychowały i sztywniutko jadą.
moja żona to mi wódkę wlewała do kawy żebym poszedł spać to były czasy
brylant1412 napisał/a:
moja żona to mi wódkę wlewała do kawy żebym poszedł spać to były czasy
Pamiętam, wtedy wchodziłem ja. Cały na biało...
onucek napisał/a:
nie żal mi idioty. wziął babę nie ze swojej rasy, więc zwykły zdrajca rasy i tyle. ma na co zasłużył.
jak ona biała jest, ty już nie wal konia bo ślepniesz od tego
nazwaskrzynki napisał/a:
Swoją drogą co ona mu chciała zrobić podchlorynem ( albo H2O2) zęby wybielić?
Jest tyle możliwości a ONA lała mu domestos do kawy....
Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.

Głupi chłop, zamiast oddawać sprawny odkurzacz mógł zrobić z niej z dupydomordyzaura. Teraz będzie polerować klamki w więzieniu...
SlimShady napisał/a:
Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.
Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?
korax napisał/a:
Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?
Może mu chodziło o podchloryn sodu - do uzdatniania wody i pożycia małżeńskiego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie