


W życiu nie widziałem tak utuczonego płodu!
To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry.

To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry.

Ryszard Kalisz
podpis użytkownika
,,Jeden Ciganen essen die Kupen. Jeden Ciganen trinkt die Schweinsteiger und Ballack. Jeden Ciganen wohnt in die Chlewen"
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.


hgh napisał/a:
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.

znajdźcie zdjęcie tej ryby jak wygląda na głębokości 2000 m, wtedy jest całkiem normalna, nie taka rozlazła. proponuję sprawdzić to na Urbanie, czy mu też wygląd poprawi. i już go tam zostawić.
"Dużo czytam, odświeżam umysł i będę ku**a jak brzytwa." J. Oleksy.
rybka bardzo smaczna tu macie przepis
1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz
Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.

1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz
Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.