kiedys jechalem tak z pustym koszem po placu i gdzies w oddali tam gdzie sie te kosze ustawialo byl parking. wyjezdzam z magazynu i widze, ze pusto wiec sobie jade przed siebie jak zombie i sie zamyslilem. chyba jakas opatrznosc nade mna szuwala bo zatrzymalem sie cm przed zaparkowanym autem:O
Odrazu widać, że tu łącznik jest zj🤬y.
Łącznik miedzy pedałami a kierownicą do wymiany
Łącznik miedzy pedałami a kierownicą do wymiany

nwonigers napisał/a:
kiedys jechalem tak z pustym koszem po placu i gdzies w oddali tam gdzie sie te kosze ustawialo byl parking. wyjezdzam z magazynu i widze, ze pusto wiec sobie jade przed siebie jak zombie i sie zamyslilem. chyba jakas opatrznosc nade mna szuwala bo zatrzymalem sie cm przed zaparkowanym autem:O
Jazda wózkiem siedem dni w tygodniu na trzy zmiany... pamiętam jakby to było wczoraj. Zdążały się różne sytuacje. Zdarzenie z filmu nie robi na mnie wrażenia.
podpis użytkownika

Nie takie rzeczy się odp🤬lało. Nie idiota, ani nie ślepy. Wystarczy czasami brawura, rozkojarzenie albo za dużo o jedną nadgodzinę .
lewa strona masztu zlala sie idealnie ze slupem wiem co pisze jestem experte
Z waszej perspektywy wydaje się ze to niemożliwe a to może wyglądać inaczej. Sam jestem wózkowym na hucie, wiozłem wióry stalowe na wsad i przez nawał roboty myślenie co mam zrobić, gdzie zaraz jechać a tu jeszcze do ciebie ktoś krzyknie, że cos chce to jest takie myślenie i dziura w czasie jak czasem się jedzie i nie pamięta się jak ten kawałek przejechało no i... wyp🤬oliłem w słup z rozdzielnią prądu, w jedyny słup w promieniu 30 metrów -_-
SocialMedia napisał/a:
Martwe pole czy ślepy?
Obumarły mózg kierownika widlaka.
K🤬ełe zamyślił się i beng kraksa. Tak jak kolega wyzej tez sie kiedys zamyslilem i bym auto widlakiem skasował. To był moment
Jako student 2 dni w tyg na Reach truck w UK mam £9.25/h.
Mocz napisał/a:
Jakie macie stawki na widlaku? na msc?