Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-05-05, 9:24 6
part 2 na hardzie?
Zgłoś
fabex 2025-05-05, 9:41 14
No a gdzie reszta filmu ? Co było dalej, złapali się za ręce i zaśpiewali wspólnie 'barkę' ?
Zgłoś
Pablohasan85 2025-05-05, 10:46 12
Nie ma czegoś takiego jak Estonia! Jest Estońska Socjalistyczna Republika Radziecka.
Zgłoś
KasztanowyLudzik 2025-05-05, 12:40 7
janusz_biznesu napisał/a:

part 2 na hardzie?

fabex napisał/a:

No a gdzie reszta filmu ? Co było dalej, złapali się za ręce i zaśpiewali wspólnie 'barkę' ?

Jest i ciąg dalszy TUTAJ!

podpis użytkownika

╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-05-05, 13:01 2
KasztanowyLudzik napisał/a:

Jest i ciąg dalszy

No tak, nie ma zaskoczenia.Oni są tacy przewidywalni...😁
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-05, 13:04 8
Jak ja nienawidzę tych j🤬ych sk🤬ysynów motoseksualistów. Nie znoszę gdy czytam, słucham muzyki, gram na klawiszach, gram w grę, oglądam film, etc... i jedzie banda takich kurew, rozp🤬alając mi uszy hałasem większym niż 10 ciągników rolniczych zsumowanych.

Nie mam nic do sportowców, którzy jeżdżą na torach - dla tych szacunek, a k🤬y z dróg bym zaj🤬.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
JankoSado 2025-05-05, 15:18 1
Nie oglądać, nie ma wp🤬lu dla puszkarza
Zgłoś
Polak_mały 2025-05-05, 15:23 4
Szary_Jeleń napisał/a:

Jak ja nienawidzę tych j🤬ych sk🤬ysynów motoseksualistów. Nie znoszę gdy czytam, słucham muzyki, gram na klawiszach, gram w grę, oglądam film, etc... i jedzie banda takich kurew, rozp🤬alając mi uszy hałasem większym niż 10 ciągników rolniczych zsumowanych.
Nie mam nic do sportowców, którzy jeżdżą na torach - dla tych szacunek, a k🤬y z dróg bym zaj🤬.

Żeby słyszeć motocykle, a nie słyszeć autociot jedzących przerobionymi dieslami, albo innymi mustangami z przyspieszeniem trabanta, ale drących p🤬de żeby tylko narobić hałasu to trzeba być sp🤬olonym level hard.

Normalnie debil.
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-05-05, 15:33 1

Jest i ciąg dalszy

dzięki za link odnośnik, uwielbiam to nagranie z imprezy na plebanii !

podpis użytkownika

Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-05, 16:44 6
Polak_mały napisał/a:

Żeby słyszeć motocykle, a nie słyszeć autociot jedzących przerobionymi dieslami, albo innymi mustangami z przyspieszeniem trabanta, ale drących p🤬de żeby tylko narobić hałasu to trzeba być sp🤬olonym level hard.
Normalnie debil.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Nemrod90 2025-05-05, 18:48 2
Szary_Jeleń napisał/a:

Nie nakręcaj się. Grupa zap🤬lających i hałasujących motocyklistów jest najbardziej widoczna, ale stanowi może z 10% ogółu. Większość jeździ normalnie, po prostu nie zwracasz na nich uwagi. Nie pozwól, by owczy pęd sadolowych przegrywów nienawidzących wszystkich i wszystkiego, udzielił się również Tobie i zaburzył umiejętność logicznego myślenia.
Zgłoś
Molch 2025-05-05, 20:55 1
Pablohasan85 napisał/a:

Nie ma czegoś takiego jak Estonia! Jest Estońska Socjalistyczna Republika Radziecka.

Myślę, że niebawem wróci na niekorzyść Polski do macierzy...
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-06, 0:57

Jest i ciąg dalszy

Hahahahahaha 😭

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-05-06, 18:10
Molch napisał/a:

Myślę, że niebawem wróci na niekorzyść Polski do macierzy...

Czyli pod niemiecki but?
Zgłoś