part 2 na hardzie?
No a gdzie reszta filmu ? Co było dalej, złapali się za ręce i zaśpiewali wspólnie 'barkę' ?
Jest i ciąg dalszy TUTAJ!
podpis użytkownika
╭∩╮( •̀_•́ )╭∩╮Jest i ciąg dalszy
No tak, nie ma zaskoczenia.Oni są tacy przewidywalni...😁
Nie mam nic do sportowców, którzy jeżdżą na torach - dla tych szacunek, a k🤬y z dróg bym zaj🤬.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Jak ja nienawidzę tych j🤬ych sk🤬ysynów motoseksualistów. Nie znoszę gdy czytam, słucham muzyki, gram na klawiszach, gram w grę, oglądam film, etc... i jedzie banda takich kurew, rozp🤬alając mi uszy hałasem większym niż 10 ciągników rolniczych zsumowanych.
Nie mam nic do sportowców, którzy jeżdżą na torach - dla tych szacunek, a k🤬y z dróg bym zaj🤬.
Żeby słyszeć motocykle, a nie słyszeć autociot jedzących przerobionymi dieslami, albo innymi mustangami z przyspieszeniem trabanta, ale drących p🤬de żeby tylko narobić hałasu to trzeba być sp🤬olonym level hard.
Normalnie debil.
Jest i ciąg dalszy
dzięki za link odnośnik, uwielbiam to nagranie z imprezy na plebanii !

podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej KomunyŻeby słyszeć motocykle, a nie słyszeć autociot jedzących przerobionymi dieslami, albo innymi mustangami z przyspieszeniem trabanta, ale drących p🤬de żeby tylko narobić hałasu to trzeba być sp🤬olonym level hard.
Normalnie debil.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Jak ja nienawidzę tych j🤬ych sk🤬ysynów motoseksualistów. Nie znoszę gdy czytam, słucham muzyki, gram na klawiszach, gram w grę, oglądam film, etc... i jedzie banda takich kurew, rozp🤬alając mi uszy hałasem większym niż 10 ciągników rolniczych zsumowanych.
Nie nakręcaj się. Grupa zap🤬lających i hałasujących motocyklistów jest najbardziej widoczna, ale stanowi może z 10% ogółu. Większość jeździ normalnie, po prostu nie zwracasz na nich uwagi. Nie pozwól, by owczy pęd sadolowych przegrywów nienawidzących wszystkich i wszystkiego, udzielił się również Tobie i zaburzył umiejętność logicznego myślenia.
Nie ma czegoś takiego jak Estonia! Jest Estońska Socjalistyczna Republika Radziecka.
Myślę, że niebawem wróci na niekorzyść Polski do macierzy...
Myślę, że niebawem wróci na niekorzyść Polski do macierzy...
Czyli pod niemiecki but?