Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
Jakiś hamburger przeoczył pickupa z lawetą na poboczu ale postanowił wznieść się ponad to.

Cytat:

Dziwny wypadek na autostradzie. Kierujący SUV-em nie miał nikogo na swojej drodze prócz traktora, który był na poboczu. Mimo to, jakimś sposobem kierowca wjechał na tył ciągnika, jakby ten był rampą. Na szczęście nikomu nic się nie stało.

Zgłoś
krajsik 2018-01-15, 12:02 9
Za dużo grania w GTA
Zgłoś
radek225 2018-01-15, 12:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janlew 2018-01-15, 12:12 4
No nie wiem czy to przypadek. Ja widząc taką lawetę, nie raz miałem myśl, ale by było zajebiście na tym wyskoczyć. Hamburgery zaś bardzo poważnie podchodzą do American Dream. Możliwe że widzimy efekt.
Zgłoś
chudy005 2018-01-15, 13:44
Sam Spielberg, nie powstydziłby się takiej sceny akcji...
Zgłoś
Budrys2000 2018-01-15, 14:15 1
potrójny tulup
Zgłoś
zwierzak30 2018-01-15, 15:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noside 2018-01-15, 18:53 1
Odkąd tylko sięgam pamięcią chciałem zrobić coś takiego. Doskonale rozumiem kierowcę. Niech żyje GTA!
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-16, 1:58
krajsik napisał/a:

Za dużo grania w GTA

Ej tam zaraz komputiery to piw dajo dużo za komientarze.
Dobry najazd mioł to i konkursa w skokach wygroł w Burgierhaben.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem