👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CannabiNaBani napisał/a:
Ciekawy jestem tylko dlaczego koleś ma założone odwrotnie opony na tylnej osi.
Tak samo mam założone w swojej ładzie i proszę mnie tu nie dyskutować bo na obu kółkach "outside" jest na ałtsajdzie. Dziękuję.

CannabiNaBani napisał/a:
O Ile prawa założona jest w porządku, o tyle lewa niezbyt.
Są to opony asymetryczne czyli, nie mają tak zwanej "jodełki"...
Niby doYebany samochód (bo a auto to można ustawić klimatyzację co najwyżej) a taki babol...
Takk. Moja pierwsza wypowiedź aczkolwiek fachowa bo z zawodu jestem wulkanizatorem![]()
Mało tego, jestem z tego dumny
łohoho zawód marzenie

a coś poza przełożeniem opony i naklejeniem łaty na zimno potrafisz?

co z tego, że opona źle założona, po prostu będzie mu chlapać pod auto z jednej strony

@up koleś przypomina z głosu i stylówy typa od fuck her right in her pussy
CannabiNaBani napisał/a:
O Ile prawa założona jest w porządku, o tyle lewa niezbyt.
Są to opony asymetryczne czyli, nie mają tak zwanej "jodełki"...
Opony są symetryczne!
Jak się przyjrzysz to widać jodełkę. Opony są założone poprawnie.
Słońce akurat świeci mocno z góry trochę z tyłu od lewej i jodełka po prawej nie rzuca cienia, bo słońce idealnie w nią świeci.

dumny wulkanizatorze, napisz jeszcze gdzie pracujesz, coby łatwiej szło unikać twego fachowego oka
chyba tą dumą piwa wyłapałeś...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie