📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Klasyka. Baba wpatrzona przed siebie. Widać, że martwa była jeszcze zanim weszła na jezdnię.
😡😡😡Chory baranie!Wszystkie pasy zajęte!POJAZDY STOJĄ I PRZEPUSZCZAJĄ! CZEGO się miała spodziewać?BRONI LASEROWEJ SPOMIĘDZY POJAZDÓW? 😡To tych dwóch kretynów się wpakowało "między wódkę a zakąskę"! Prawo odebrać DOŻYWOTNIO!Cud,że przeżyła,o ile przeżyła!Znajomego na rowerze tak potrącił motocyklista!..Wstał (znajomy),wsiadł na rower,pojechał do domu i umarł! RAJD tych dwóch idiotów pomiędzy stojącymi przed pasami-pojazdami-jest szokiem,nawet dla oglądającego!
Caanonierka napisał/a:
😡😡😡Chory baranie!Wszystkie pasy zajęte!POJAZDY STOJĄ I PRZEPUSZCZAJĄ! CZEGO się miała spodziewać?BRONI LASEROWEJ SPOMIĘDZY POJAZDÓW? 😡To tych dwóch kretynów się wpakowało "między wódkę a zakąskę"! Prawo odebrać DOŻYWOTNIO!Cud,że przeżyła,o ile przeżyła!Znajomego na rowerze tak potrącił motocyklista!..Wstał (znajomy),wsiadł na rower,pojechał do domu i umarł! RAJD tych dwóch idiotów pomiędzy stojącymi przed pasami-pojazdami-jest szokiem,nawet dla oglądającego!
Mój znajomy też został kiedyś potrącony na pasach, wydawało się że nic mu nie było, ale rok później zmarł. Co prawda na raka, ale niesmak pozostał.
Siriuz napisał/a:
Mógł myśleć, że na pasach już więcej nikogo nie ma.
Mam nadzieję że nie masz i nigdy nie będziesz mieć prawa jazdy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie