📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:30

ktoś jest lepszy w siatce, ktoś w ręczną. Trzeba się z tym pogodzić

Można się czepiać sędziów, że pomagali Katarczykom, ale każdy kto oglądał mecz od początku do końca stwierdzi, że nasi chłopcy dzisiaj wypadli słabo, pomijając pierwsze i ostatnie minuty meczu. Nie sądzę, żeby decyzje sędziów tak bardzo przyczyniły się do wyniku końcowego meczu. Według mnie to brak odpowiedniej skuteczności o tym zadecydował. Sporo było łatwych strat piłki bądź nietrafionych rzutów, a o praktycznie zerowym wkładzie w mecz naszego bramkarza w pierwszej połowie nie wspomnę.
Tyle ode mnie. Spinajcie dalej dupy, że mecz sprzedany
Tyle ode mnie. Spinajcie dalej dupy, że mecz sprzedany

@up
No nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że niesłuszne zdejmowanie zawodników, przerywanie akcji, aż po uznawanie rywalom bramek, których nie było, przyczyniły się do wyniku końcowego. Przecież nie przegraliśmy dziesięcioma bramkami, żeby to nie miało wpływu.
edit:
wiadomość kierowana do MisiekPrzerwa
No nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że niesłuszne zdejmowanie zawodników, przerywanie akcji, aż po uznawanie rywalom bramek, których nie było, przyczyniły się do wyniku końcowego. Przecież nie przegraliśmy dziesięcioma bramkami, żeby to nie miało wpływu.
edit:
wiadomość kierowana do MisiekPrzerwa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie