Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
danke1111 2015-01-30, 18:35 14
Nie wiem skąd ta ironia Polaków. Ciekawe jakby ktoś złapał ich rodziny i obsadził ładunkami wybuchowymi.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:06 177
Mimo, że nasi chłopcy zagrali dosyć słabo, to gdyby nie stronnicze decyzje sędziów wygraliby. Uznanie bramki rzuconej z pola bramkowego, podyktowanie karnego którego nie powinno w ogóle być czy gwizdanie w momencie, kiedy mieliśmy czystą pozycję, wreszcie kara 2 minut, która została nam bezsensownie podyktowana przy tylko 1 karze katarskich kurew. Niech zdychają wszyscy, którzy finansowali ten przekręt i sędziowie. W bólu i cierpieniach.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-01-30, 19:21 29
hehehe niech się nacieszą brudasy bo tak samo jak Serbowie odejdą w zapomnieniem po imprezie u siebie ,a Polacy będą dalej walczyć z światową czołówką. Zwłaszcza za rok podczas Mistrzostw Europy które się u nas odbędą.
B.T.W. mam nadzieję ,że żabojady/zbieracze truskawek ich rozgromią w finale
Zgłoś
białywęgorz 2015-01-30, 19:26 7
Ja p🤬le, przecież w sporcie chodzi o rywalizację, a nie o wygraną, wygrana to rzecz drugorzędna. Jeżeli Katar tego nie widzi, to na prawdę jest k🤬a w c🤬j zacofanych krajem
Zgłoś
jeremii500 2015-01-30, 19:27 1
Parę baryłek ropy poszło na upominki...
Ale co tam.....
.......NIC SIĘ NIE STAŁOOOOO, POLACY NIC SIĘ NIE STAŁOOOOOO...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:32 13
Erdo@
K🤬a mać, mądre słowa, chodź ci obciągne
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:33 3
Nie trafiali w prostych sytuacjach to kto jest winny? Popatrzcie na skuteczność bramkarzy. Trochę obiektywizmu, a nie wieczne obwinianie wszystkich dookoła.
Zgłoś
D-Rose 2015-01-30, 19:36
Co za słoma z butów.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:36 1
już k🤬a szczekanie na sędziów. Polacy mięli zagrać tak by wygrać. tak jak wk🤬iało mnie gadanie po MŚ w siatkówce, ze Polacy mięli lepiej bo coś tam, to teraz będzie mnie wk🤬iało pitolenie naszych rodaków na sędziów i petrodolary, Katar wygrał i c🤬j. Trudno. Raz się wygrywa, a raz przegrywa. bardziej mnie drzaźni ta ich reprezentacja za pieniądze. i ogólnie te pieniądze w sporcie mnie wk🤬iają. najbogatsi są najlepsi
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:39 2
Erdo, jakbyś poświęcił więcej czasu na pasję (którą nie jest podglądanie starej w wannie) to mógłbyś zrozumieć ich złość.
Zgłoś
xbandzior 2015-01-30, 19:40 1
c🤬jowo grali to przegrali
jeszcze zwalaja na sedziów
jap przegrałeś to trudno wyp🤬alaj z szacunkiem
Zgłoś
srylag 2015-01-30, 19:42 3
@wypchałek
gadasz jakbyś tego meczu w ogóle nie oglądał...

Edit: prawda, nie grali najlepiej, ale daliby radę przy sprawiedliwej ocenie
Zgłoś
janek2121 2015-01-30, 19:47 3
Polacy wygrywali trudniejsze mecze z sędziowaniem o wiele bardziej stronniczym niż dziś i w momencie kiedy przy 2 minutowej karze dla Kataru w końcówce traci się 2 bramki to gadanie o pieniądzach, przekupionych sędziach itp. jest śmieszne. Przegrali z reprezentacją najemników ale nie dlatego, że Katar miał lepsze stroje czy mniejsze bramki a dlatego, że zwyczajnie zagrali słabszy mecz... Parę ew. dyskusyjnych kar dla Polski nie przegrało meczu. Chłopaków rozumiem bo wk🤬ieni musieli być co normalne ale komentarzy Januszów sprzed telewizora nie ogarniam.... Przyjdzie taka Francja w dyspozycji i im wp🤬lą 10 punktami bez gadania o sędziach...
Zgłoś
Konto usunięte 2015-01-30, 19:48 3
p🤬lone araby. gazowałbym !
Polska vs Pieniądze tak to k🤬a wyglądało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie