Podziękowanie od pielgrzymów nie tylko z Polski dla polskich policjantów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Młodzi chrześcijanie dali radę - pełna kulturka. A teraz wyobraźcie sobie, jak w analogicznej sytuacji dziękowaliby policji młodzi muzułmanie. Wybuchom radości nie byłoby końca.
No np. tacy francuzi, to nieprzyzwyczajeni, że policjanci bronią ludźmi przed terrorystami, a nie pomagają terrorystom ich zabijać
lewczi napisał/a:
niech pojadą na woodstock, tam im podziękują.
Z tego co wiem to tam jeżdżą. Ty chyba nie, skoro ich nie widziałeś
Dorzucę trzy grosze. Na tresie przejazdu Papieża w godzinach wieczornych oberwanie chmury. Policjanci w krótkich koszulkach kompletnie przemoczeni, oferowaliśmy parasolkę ale nic mu nie wolno było mieć. Zaproponowaliśmy herbatę i przyjął kubek, jeszcze tym co dostał podzielił się z kolega. Oni wiedzieli tyle, ze maja stać, nie wiedzieli kiedy przerwa/koniec. Także wiem, ze taka służba ale trzeba być człowiekiem i powiedzieć, ze zrobili dobra robotę.
Cytat:
niech pojadą na woodstock, tam im podziękują.
Policja była na Woodstocku, co prawda nie na terenie samej imprezy ale na drogach już stali. Bardzo mili, chętnie wskazywali drogę i nie czepiali się o picie.
Co wy się debile sracie. Nie można żyć ze wszystkimi, chociaż w ramach jednego kraju w dobrych relacjach? Założę się, że wam też było by miło gdyby docenili waszą pracę. Nie ważne czy to będzie mcdonald, straż, policja handel czy it. Lepiej się żyje z taką świadomością. Wtedy się fajny kraj buduje. To się zmienia, już nie ma samych obrażonych pysków na ulicy.
Nie ma co, ale nasza policja potrafi po ludzku zabezpieczyć imprezę masową. Chyba, że głównym celem tej imprezy jest bójka z policją, ale wtedy to już nie można ich winić.
Ba, tym razem ośmieszyli samodzielnie TVN - a za to browar musi już być!
Ba, tym razem ośmieszyli samodzielnie TVN - a za to browar musi już być!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie