Trzeba być sprytnym, umieć obracać się w bogatszej i głupszej grupie społeczeństwa. Łatwiej sprzedać swoje "dzieła" głupiutkim żonom bogatych ludzi, bananom którzy chcą się bardziej pochwalić kasą lub innym naiwniakom.
Ogólnie, żeby zarobić trzeba mieć tą chęć pieniądza za wszelką cenę. Zero zasad moralnych, determinacja i pomysł na podejście danej grupy społecznej. Przykładem może być to, że na staruszkach zarabiają księża, sprzedawcy garnków za 10 tysięcy i inni telemarketerzy. Inni na współczuciu i chęci pomagania innym: fejkowe zbiórki na portalach internetowych, czy wyciąganie kasy z puszek wośpu, itp.
Napierdzielił jakiegoś lakieru na płytę wiórową i nazywa to sztuką, może to i sztuka ale przez maciupeńkie "sz" To jest za to sztuka przez duże, wielgachne "SZ" :
[img]httpww.sadistic.pl/pics/4d2e2e0840e1.jpg[/img]
konto usunięte
2017-09-11, 22:17
KlinikaAborcyjna napisał/a:
To jest za to sztuka przez duże, wielgachne "SZ" :ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Chyba dla erotomanów i zboczeńców. W skrócie - podoba mi się
konto usunięte
2017-09-12, 6:58
KlinikaAborcyjna
ja tam widzę kilka sztuk
miał doła to widać po mieście
Jod123 napisał/a:
Pół miliona złotych...pół miliona... coś mi to przypomina...
To jakiś "ryczałt" za "sztukę"?
Obrazek
Nie ma to jak przeklejać jakieś z dupy informacje.
m.newsweek.pl/kultura/-szmata-za-pol-miliona-kontrowersje-wokol-pracy-...
wiem że to bez związku ale trzeba mi załatwić disurfiram może ktoś z was wie gdzie to kupić był bym wdzięczny za namiary na aptekę która ma to w swojej ofercie proszę pisać na priv..
W Krakowie Jacka M wszystko jest najlepsze. On ceni luksus. Najdroższa folia na fasadzie, najdroższe wiaty przystankowe, najdroższe drzewka, najdroższe rowery miejskie, najdroższe zamówienia publiczne. Tu się liczy jakość a nie koszta
konto usunięte
2017-09-12, 22:52
I po to są kobiety bo każdy wie że to idiotki i im ustepuje a polityczna poprawnośc nie pozwala na niedawanie kobieta przywilejów i umieszaczaniu ich na stanowischa na które sa za głuypie a cwaniaki robią kase