Trzeba być sprytnym, umieć obracać się w bogatszej i głupszej grupie społeczeństwa. Łatwiej sprzedać swoje "dzieła" głupiutkim żonom bogatych ludzi, bananom którzy chcą się bardziej pochwalić kasą lub innym naiwniakom.
Ogólnie, żeby zarobić trzeba mieć tą chęć pieniądza za wszelką cenę. Zero zasad moralnych, determinacja i pomysł na podejście danej grupy społecznej. Przykładem może być to, że na staruszkach zarabiają księża, sprzedawcy garnków za 10 tysięcy i inni telemarketerzy. Inni na współczuciu i chęci pomagania innym: fejkowe zbiórki na portalach internetowych, czy wyciąganie kasy z puszek wośpu, itp.
Napierdzielił jakiegoś lakieru na płytę wiórową i nazywa to sztuką, może to i sztuka ale przez maciupeńkie "sz" To jest za to sztuka przez duże, wielgachne "SZ" :
[img]httpww.sadistic.pl/pics/4d2e2e0840e1.jpg[/img]
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
T................3
2017-09-11, 22:17
KlinikaAborcyjna napisał/a:
To jest za to sztuka przez duże, wielgachne "SZ" :ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Chyba dla erotomanów i zboczeńców. W skrócie - podoba mi się
e................s
2017-09-12, 6:58
KlinikaAborcyjna
ja tam widzę kilka sztuk
miał doła to widać po mieście
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Akurat ten obraz nie jest zły w porównaniu do niektórych beltów sztuki współczesnej. Gość znalazł jakąś technikę, maluje pixelami ale postać konia można tam dostrzec. Także normalny człowiek mógłby takie coś polubić w przeciwieństwie do pojebów sztuki awangardowej.
Jednak wycenianie tego na pół bańki no to wiadomo, że jest tylko i wyłącznie p🤬leniem. Każdy artysta może wycenić swoją robotę na ile chce, pytanie tylko czy ktoś jest w stanie tyle zapłacić? Jeśli gość udowodni, że już kiedyś sprzedał coś za taką kwotę, to może w sądzie to wygrać. Jednak wątpię w coś takiego mocno. Swoją drogą ciekawe czy "instalacja" była ubezpieczona?
Jod123 napisał/a:
Pół miliona złotych...pół miliona... coś mi to przypomina...
To jakiś "ryczałt" za "sztukę"?
Obrazek
Nie ma to jak przeklejać jakieś z dupy informacje.
m.newsweek.pl/kultura/-szmata-za-pol-miliona-kontrowersje-wokol-pracy-...
wiem że to bez związku ale trzeba mi załatwić disurfiram może ktoś z was wie gdzie to kupić był bym wdzięczny za namiary na aptekę która ma to w swojej ofercie proszę pisać na priv..
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
W Krakowie Jacka M wszystko jest najlepsze. On ceni luksus. Najdroższa folia na fasadzie, najdroższe wiaty przystankowe, najdroższe drzewka, najdroższe rowery miejskie, najdroższe zamówienia publiczne. Tu się liczy jakość a nie koszta
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
B................k
2017-09-12, 13:43
Film Miś to jedna wielka instrukcja dla żydków/złodziej. Słomiane inwestycje, za pieniądze Polaków. "wa razy "wydawane" przy jednej słomianej inwestycji.
Trzeba mieć kasztan zamiast mózgu we łbie żeby nie potrafić odczytać tych zakamuflowanych instrukcji. To jedno, a drugie to potrzeba jeszcze potrafić spojrzeć przez pryzmat tych "wytycznych" na właśnie takie słomiane instalacje jak w temacie. No i ten Krakowski słomiany "wodospad" No ja p🤬lę ...
freaky napisał/a:
To jest nic. Parę lat temu jakiś urzędas (zapewne za zgodą władz miasta, a rządzi PO) zaklepał projekt postawienia w centrum miasta kolorowego k🤬sa zwanego "frygą". Koszt instalacji bagatela 200 tys. złotych i miała być pierwszym z całej serii obiektem, które wznoszone co rok miały wk🤬iać mieszkańców. Na szczęście pojawiły się usterki i rzeźbę ostatecznie zdemontowano. Za straty nit nie został pociągnięty do odpowiedzialności.
dobrze ze nie napisales ze o szczecin chodzi bo by sie wysmiewali jeszcze ;]
s................s
2017-09-12, 22:52
I po to są kobiety bo każdy wie że to idiotki i im ustepuje a polityczna poprawnośc nie pozwala na niedawanie kobieta przywilejów i umieszaczaniu ich na stanowischa na które sa za głuypie a cwaniaki robią kase