👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie szczęście? Sam fakt że się wylęgł jako ork już jest nieszczęściem, jak widać nawet matka ziemia nienawidzi tych pasożytów
To znak, że jest potrzebny na froncie. Tam jest jego czas i miejsce do umierania...
JanzDukli napisał/a:
Czym oni pomalowali to drzewo???!
Drzewa sie maluje wapnem, bo robactwo nie lubi wapna i nie wchodzi na drzewa
Dżepetto napisał/a:
W komentarzach widzę nalot ukrów 😂
a ot kiedy trzeba być ukrem, żeby nie znosić rusków?
PentagramOdDiabła napisał/a:
Z tym "ot" to ładnie pojechałeś po bandzie, Dmytro.
a ty tu się desantowałeś 22 lutego 2022 roku, dwa dni przed inwazją ruskich na Ukrainę... ciekawe Wania...
lysymisio6969 napisał/a:
weżcie jeszcze raz ale wolniej i z tłumaczeniem bo sie pogubiłem ...
nie staraj się zrozumieć, życie jest takie piękne

lysymisio6969 napisał/a:
weżcie jeszcze raz ale wolniej i z tłumaczeniem bo sie pogubiłem ...
Z tłumaczeniem na ukrofilski czy kacapski? ..żartuje tylko. Może wyszło trochę nieskładnie ale nie będzie mi jakiś Mykhaiło pisał o jakichś desantach na Ukrainę.
JanzDukli napisał/a:
Czym oni pomalowali to drzewo???!
Nocą temperatura spada poniżej zera i „rozbudzona” warstwa podkorowa drzewa przemarza. Powstają podłużne pęknięcia. Aby do tego nie dopuścić, drzewka należy pomalować wapnem. Pobielona kora nagrzewa się w niewielkim stopniu, co zapobiega powstawaniu ran.
Te bajki o robakach! Hehehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie