👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha, dobre
Ale za komiks, w którym Polska (barwy odwrócone przez z🤬bów, którzy nie znają własnej flagi, a co dopiero polską) liże dupsko niemcom nie mogę dać piwa.

Ale za komiks, w którym Polska (barwy odwrócone przez z🤬bów, którzy nie znają własnej flagi, a co dopiero polską) liże dupsko niemcom nie mogę dać piwa.

chcialem napisac ze zara jakis orzeł napisze barwy odwrocone, indonezja, a tu prosze niespodzianka i napisal to krab
Właściwie to napisałem to po to, żeby mi ktoś nie napisał czegoś w stylu "nie widzisz debilu, że to Monako/Indonezja, a nie Polska?!"
@up
Jak twoja dziewczyna ma na imię Monako albo Indonezja, to byłem
Jak twoja dziewczyna ma na imię Monako albo Indonezja, to byłem

specjalnie dla ciebie BongMan:
btw gdzie w tych komiksach które wrzuciłem

btw gdzie w tych komiksach które wrzuciłem
BongMan napisał/a:
polską) liże dupsko niemcom

Naucz sie angielskiego, a potem rob komiksy w tym jezyku... bledy strasznie rzucaja sie w oczy

@up
Nie schlebiajmy sobie zbytnio, rzeczywiście zaczęło się to od Polski i cały czas Polska jest głównym bohaterem, co nie zmienia faktu, że śmieją się też z amerykańców, szwedów, francuzów, niemców, ruskich i z innych nacji.O dziwo nie ma w komentarzach zbyt dużego bólu dupy od nas, chyba powoli łapiemy do siebie dystans albo po prostu język jest za trudny by go wszyscy zrozumieli
.
Nie schlebiajmy sobie zbytnio, rzeczywiście zaczęło się to od Polski i cały czas Polska jest głównym bohaterem, co nie zmienia faktu, że śmieją się też z amerykańców, szwedów, francuzów, niemców, ruskich i z innych nacji.O dziwo nie ma w komentarzach zbyt dużego bólu dupy od nas, chyba powoli łapiemy do siebie dystans albo po prostu język jest za trudny by go wszyscy zrozumieli

Dla wszystkich nie rozumiejących ironii, Polandball ma odwrócone barwy dlatego, że wszystko w naszym pięknym kraju jest do góry nogami. sic!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie