To nie może być niemiec...
...jakiś azylant p🤬lony...
..albo własna produkcja...
....ale szczerze...
...jakiś azylant p🤬lony...
..albo własna produkcja...
....ale szczerze...

zwykły slums z osiedla komunalnego który niszczy wspólne dobro

W sumie lepiej by było gdyby go złapali i nogi z dupy mu powyrywali. I przejechali mu odbyt niemytym k🤬sem. I... k🤬a, starczy internetów na dziś

Te parchy hańbią imię prawdziwych grafficiarzy, przyjdzie ci taka p🤬da z puszeczką i namaluje c🤬jowego taga na nowym wagonie z HG czy innym pedalskim JWP... utylizować

@up odezwał się prawdziwy graficiarz co tylko k🤬sa w zeszycie od religii był w stanie narysować

Dexter2012 napisał/a:
@up odezwał się prawdziwy graficiarz co tylko k🤬sa w zeszycie od religii był w stanie narysować
![]()
Z której części wywnioskowałeś, że jestem grafficiarzem?
Chodzi mi tylko o różnicę:
Prawdziwe graffiti:

P🤬da z JWP niszcząca wagon za granicą:

@up
graffiti to nie to samo co tagowanie więc skończ p🤬lić i porównywać jak się nie znasz tłuku
graffiti to nie to samo co tagowanie więc skończ p🤬lić i porównywać jak się nie znasz tłuku

kapiszon3 napisał/a:
@up
Cmoknij mnie w c🤬ja aż ci się buzia rozbuja

No... takie graffiti jak powyżej to ja rozumiem, jestem całkowicie za aby ozdabiać w ten sposób wagony, ściany itp. Ale k🤬a to co chłop robi na filmiku to zwykły wandalizm i należy mu się za to wp🤬l.
następny wielki znawca kultury się znalazł
nie ma graffiti bez tagowania więc jeden z drugim morda w kubeł

J🤬e bydło, później k🤬a jeździ się takim pociągiem...Rozumiem jakieś zajebiste graffiti w miejscu, które nikomu nie będzie przeszkadzać lub za pozwoleniem, ale k🤬a, na c🤬j niszczyć wspólne dobro?
I tagowanie i graffiti jest c🤬jowe. Wybaczcie uliczni artyści ale ludzie się nie jarają takimi komiksami o oczojebnych kolorach gdy przekraczają wiek gimnazjalny i chcą żyć w schludnym miejscu. Najbardziej mnie wk🤬ia że te malunki powstają na czystych świeżych elewacjach ocieplanych budynków, albo nowych wagonach.