Tam było coś jeszcze czy mi się zdaje? Poza niedźwiedziem i zielonym? Niedźwiedź coś łapał?
nie jestem pewny, ale chyba jamnik
Tam było coś jeszcze czy mi się zdaje? Poza niedźwiedziem i zielonym? Niedźwiedź coś łapał?
Jajnik

Może to k🤬a jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
Może to k🤬a jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
hahahaha, dobra faza...
Co za debil... on się rzucił ratować szczekającego szczura
Bo pancio kocha swoje psełki hahaha. Równie dobrze mógł mieć z tym niedźwiedziem na pieńku od dawna.
nie jestem pewny, ale chyba jamnik
No własnie. Jakiś mały brzdąc próbowałratować się w domu człowieka a ten go wypchnął z powrotem.
Może to k***a jakiś alternatywny świat, gdzie chata jest jamników i trzymają człowieka na podwórku, by ich bronił przed niedźwiedziami
K🤬a obsmarkalem się jak to przeczytałem! Zdrówko!
Pies, kurczak, czy k🤬a chomik, jego własność i jej bronił. Może i jest głupszy niż jajca ma twarde, ale mimo wszystko J🤬Y RZUCIŁ SIĘ NA NIEDŹWIEDZIA! K🤬a! Wy to niczego nie docenicie, a cwani tylko w komentarzach.