👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przej🤬e być tak głupim, że przerasta cię zrobienie osom holocaustu przy pomocy dezodorantu.

Wiewór napisał/a:
...zrobienie osom holocaustu...
Nie da się komuś "zrobić holokaust".
Holocaust to ofiara całopalna złożona z własnych pobratymców - poświęcenia życia części społeczności ż__owskiej w celu otrzymania jakiegoś dobra dla pozostałej przy życiu części.
(np. utworzenie państwa ż__owskiego)
Kiedyś jakiś rabin to dokładnie wyjaśniał
Ja się zastanawiam co ludzi skłania do wykonywania czynności stojąc na fotelu obrotowym.
Pogromca inteligencji.
Zmysł równowagi może.
Shanttyy napisał/a:
Ja się zastanawiam co ludzi skłania do wykonywania czynności stojąc na fotelu obrotowym.
Zmysł równowagi może.
Owlman napisał/a:
Holocaust to ofiara całopalna złożona z własnych pobratymców - poświęcenia życia części społeczności ż__owskiej w celu otrzymania jakiegoś dobra dla pozostałej przy życiu części.

Owlman napisał/a:
Matko boska jaki ty jesteś mądry

jeśli stany to rozumiem CNN wyprał mózgi lewicowców doszczętnie,
bliźniaczy TVN dalej pierze, ale mniej skuteczni bo ,
niemieckie produkty firmowe, są niepodobne w składzie do tych sprzedawanych w Polsce, za to cena...
bliźniaczy TVN dalej pierze, ale mniej skuteczni bo ,
niemieckie produkty firmowe, są niepodobne w składzie do tych sprzedawanych w Polsce, za to cena...
DzidaZawodnik napisał/a:
Zmysł równowagi może.
I ten zmysł reprezentuje gościu z filmiku i pewnie ty, powodzenia

Nie ma to jak mieć dom ale nie mieć drabiny. Na dach oknem chyba k🤬a wychodzi -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie