Dzisiaj odbył się pogrzeb chyba najbardziej znanego/charakterystycznego rugbysty na świecie, Jonah Lomu. Zmarł on 18 listopada.
Na sadolu było już kilka tematów o tym człowieku, poniżej linki do zapoznania się z nimi. Polecam to zrobić przed oglądnięciem filmiku, który ja załączam. Jest to nagranie z ceremonii pogrzebowej na której "odtańczona" została haka ku jego czci. Robi wrażenie.
RIP twardzielu...
Jonah Lomu
Postawny zawodnik
D................y
2015-11-30, 14:47
odtańczone, zakopane, na c🤬j drązyć temat...
p.s.
ale sport fajny
m................0
2015-11-30, 14:53
To "RIP twardzielu..." wyszło idiotycznie a tak poza tym to spoko, pewnie łapniesz parę piw za taniec bo już kilka takich tematów było. Faktycznie kojarzę gościa ale tylko z teledysku Wyclefa Jeana.
t................t
2015-11-30, 15:11
P🤬licie, dla mnie to jest zajebiste. Mają świetną tradycję i ją kultywują, tą khakę odtańczy i prezes klubu i zawodnik. Piwko leci.
p................r
2015-11-30, 15:53
z pełną powagą stwierdzam że to najlepszy pogrzeb jaki widziałem w internecie
Up
czytałem o lepszym...
Otóż w Wojsławicach zmarło się lokalnemu działaczowi PRL, lud wyniósł trumne za płot centarza, wrzucił do dołu i zalał gównem, a potem wyszedł z tego wampir... Ehh dziwnie się streszcza przygody Wędrowycza...
T................a
2015-11-30, 17:45
Wspaniała kultura, uwielbiam ich! Nie to co te j🤬e tupająco skaczace małpy z fekalnym odcieniem skóry.
TytanowaPyta napisał/a:
j🤬e tupająco skaczace małpy
Co myślisz o swoich rodzicach nas nie interesuje...
T................a
2015-11-30, 17:59
nowynick napisał/a:
Co myślisz o swoich rodzicach nas nie interesuje...
A co tęsknisz za fekalnoskórnymi ?
zapalmy internetowe swieczki [*]
rip in peace
p................e
2015-11-30, 18:14
Nawet takiemu sk🤬ielowi jak ja zaszkliły się oczy jak dowiedziałem się o jego śmierci. Godnie go pożegnali.
h................o
2015-11-30, 18:27
naitsyrk napisał/a:
najbardziej znanego
W ogóle go nie znam.
naitsyrk napisał/a:
"odtańczona" została haka ku jego czci. Robi wrażenie.
A moim zdaniem to wyglądało żałośnie.
ale to jest dzicz - definicja dziczy to własnie to co ogądacie - tam gdzie chrześcijaństwo zanika dzicz wychodzi z człeka
dziękuje nie pozdrawiam
T................a
2015-11-30, 18:38
@all up
Widzę, że mamy tutaj istną karuzelę śmiechu. Ładnie trolololololujecie Panowie