Śmiejecie się z nich że płaczą , a jak umarł wasz JPII toście tak samo darli mordy na pokaz...
IWecie sek w tym, ze oni nie udaja. Moja babcia z tegho co mowi za Stalinem plakala. To sie nazwya sila perswazji niewerbalnej, czy moze grozba uzycia tej perswazji oraz moc perswazji werbalnej- zwanej propaganda. I to jest wlasnie propaganda, a nie nasza sytuacja, ktora wszystkie narodowe mroczne sily widza jako uciemiezenie. My po prsotu jestesmy glupimi ludzmi,. ktorzy daja sie popychac na arene cyrku politykow.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Mam nadzieje ze sie h🤬j w piekle smazy i go r🤬aja w dupsko szatany z wielkimi palami!!
podpis użytkownika
To Live Forever
i jest hardcorem ten co nie placze a nie koles co po drucie sie wspina

Rama napisał/a:
Śmiejecie się z nich że płaczą , a jak umarł wasz JPII toście tak samo darli mordy na pokaz...
Hah prawda.
@up
Racja. Ale Hitler tępił ż🤬dów.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Racja. Ale Hitler tępił ż🤬dów.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Spalić i zaorać.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.
a już myślałem że zgubią go na skrzyżowaniu... e tam
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
dobrze że jest coś takiego jak poczekalnia żeby taki właśnie szmelc został WYP🤬ALANY!! stąd..
@up.
A hitler techno kid z glownej to k🤬a inteligentny filmik dla inteligentnych ludzi
A hitler techno kid z glownej to k🤬a inteligentny filmik dla inteligentnych ludzi