Mam nadzieję że na łożu śmierci zdążę napchać sobie w dupsko kilka lasek dynamitu. Będzie gruby melanż w krematorium z afterem w hadesie

Fajne nawet.
Mnie jednak rzuciła się w oczy maciora, która cały pogrzeb zastanawiała się.... "Jak mnie k🤬a zmieszczą w tej bombonierce...?"
Mnie jednak rzuciła się w oczy maciora, która cały pogrzeb zastanawiała się.... "Jak mnie k🤬a zmieszczą w tej bombonierce...?"
siwybis napisał/a:
Mam nadzieję że na łożu śmierci zdążę napchać sobie w dupsko kilka lasek dynamitu. Będzie gruby melanż w krematorium z afterem w hadesie
Lubisz wkładać sobie przedmioty w dupsko? Bardzo fajnie, możesz wysłać fotki, chętnie obejrzymy.

Ja jak umrę każe sobie na grobie założyć darmowy WIFI spot z zasięgiem do 2-óch metrów. Wizyta rodziny będzie nieco dłuższa niż tylko na zdrowaśke.

Dagos napisał/a:
Lubisz wkładać sobie przedmioty w dupsko? Bardzo fajnie, możesz wysłać fotki, chętnie obejrzymy.
Mów za siebie
Jak on po śmierci taki sk🤬isyn żartowniś, to ja nie chcę wiedzieć jaki był za życia.
to pogrzeb Szyszko czy Morawieckiego? bo słabo mowie po belgijsku o austryjackim nie wspomne
podpis użytkownika
forza nostra legge
siwybis napisał/a:
Mam nadzieję że na ło
Dzięki za pomysł, ale ja chyba ukręcę sobie kilka kulek z C4, będzie mniej boleśnie wchodziło. Tylko musimy pamiętać o życzeniu sobie kremacji w testamencie.
Choć wyspiarzy nienawidze to dystansu i humoru nie sposób im odmówić. Piwko dla gościa.
pudel82x napisał/a:
Dzięki za pomysł, ale ja chyba ukręcę sobie kilka kulek z C4, będzie mniej boleśnie wchodziło. Tylko musimy pamiętać o życzeniu sobie kremacji w testamencie.
C4 jest niewrażliwe na podpalenie.