📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:57

fryzure? Przecież typ jest ostrzyżony prawie, że na łyso, jaka to fryzura? Cwaniaczek pewnie myśli, że za darmo będzie się strzygł i pewnie już go tam dobrze znają. Seryjny pozywacz?

SirMajkel napisał/a:
fryzure? Przecież typ jest ostrzyżony prawie, że na łyso, jaka to fryzura? Cwaniaczek pewnie myśli, że za darmo będzie się strzygł i pewnie już go tam dobrze znają. Seryjny pozywacz?
Dla mnie dziwne, że przyszedł po zwrot kasy. Czyli co? Po tym jak mu te kudły ścięto zapłacił, wyszedł i dopiero później zmienił zdanie, że jednak mu się nie podoba? No bo dla mnie logiczne, że jak mi się nie podoba fryzura to składam reklamację podczas tej samej wizyty.
...zrobiłbym jej to co wyżej napisane plus spalił żywcem a później zabił, plus całą jej rodzinę zakopałbym żywcem w grobie
botspam napisał/a:
Nie jesteśmy przyjaciółmi. Piszesz najpierw o wstrzykiwaniu pavulonu w karetkach na masową skale w Polsce, a na poparcie swojej tezy wyjeżdżasz z prawem budowlanym i wywłaszczaniem za 10% wartości ziemi (jestem ciekaw skąd masz takie dane bo przy każdej budowie obwodnic i ekspresówek są ludzie "wywłaszczani" i nikt nie dostaje 10% wartości).Jak Ci tak źle na polskiej ziemi którą nazywasz cebulandią to lotniska otwarte a wizy zdjęte leć podbijać USA
Wizy dalej obowiązują, widzę że nie jesteś zbyt doinformowany, wizy turystyczne zostały zniesione, na dłuższy pobyt trzeba mieć dalej zieloną kartę i wizę i do tego pozwolenia na pracę, jeśli chcesz pracować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie