Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:48
Lecki7 2025-08-16, 23:21 29
Łeb mu ta opaska chyba za bardzo scisneła.
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-16, 23:22 61
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Smolar12 2025-08-16, 23:23 62
Po jego minie i spokoju wnioskuję, że u niego w kraju to normalne
Zgłoś
turor 2025-08-16, 23:45 10
Smolar12 napisał/a:

Po jego minie i spokoju wnioskuję, że u niego w kraju to normalne

Turban oszacował wg swojego kraju: nie doliczą się
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-08-16, 23:48 22
Zajebisty manewr.Jełop wygląda jakby rozkminiał "co poszło nie tak?"🤔
Zgłoś
Kelmans 2025-08-16, 23:57 6
Zgłoś
JohnyBravoIrl Wczoraj 0:38 6
TukTuk Driver......
Zgłoś
smc Wczoraj 2:56 9
Niech ktoś mi wyjaśni.

Jeśli kierowcy razem pracują, razem jedzą i śpią, to czy czasami w końcu wzajemnie się nie ruchną…?
Zgłoś
Gieros35 Wczoraj 5:07 15
smc napisał/a:

Niech ktoś mi wyjaśni.
Jeśli kierowcy razem pracują, razem jedzą i śpią, to czy czasami w końcu wzajemnie się nie ruchną…?

Widzę, ze masz ochote spróbować. Nie wiem, musisz się przyjąć, może nawet na jakiegoś pomocnika narazie, bo podejrzewam, że nie masz uprawnień ale masz jakieś dzikie pragnienia, nie walcz ze sobą, daj się ponieść. Na pierwszy rzut oka widać, że to silniejsze od ciebie i prędzej czy później spróbujesz tego, lepiej ze swoim kolegą niż z jakimś obcym na jakimś zapyziałym parkingu
Zgłoś
szejset66 Wczoraj 6:32 5
Gieros35 napisał/a:

Widzę, ze masz ochote spróbować. Nie wiem, musisz się przyjąć, może nawet na jakiegoś pomocnika narazie, bo podejrzewam, że nie masz uprawnień ale masz jakieś dzikie pragnienia, nie walcz ze sobą, daj się ponieść. Na pierwszy rzut oka widać, że to silniejsze od ciebie i prędzej czy później spróbujesz tego, lepiej ze swoim kolegą niż z jakimś obcym na jakimś zapyziałym parkingu

Po mojemu on już w tym zawodzie pracuje tylko się zastanawia czy warto koledze zaproponować.
Zgłoś
kristodelgado Wczoraj 7:05 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daniel4321 Wczoraj 7:32 5
smc napisał/a:

Niech ktoś mi wyjaśni.

Zapytaj się swoich ojców
Zgłoś
placek Wczoraj 12:20 2
w tym minivanie to chyba na oczach hamburgery mieli albo tiktoka ogladali
Zgłoś
szczecin123 Wczoraj 12:24 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem