📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
Po jego minie i spokoju wnioskuję, że u niego w kraju to normalne
Smolar12 napisał/a:
Po jego minie i spokoju wnioskuję, że u niego w kraju to normalne
Turban oszacował wg swojego kraju: nie doliczą się
Zajebisty manewr.Jełop wygląda jakby rozkminiał "co poszło nie tak?"🤔
Niech ktoś mi wyjaśni.
Jeśli kierowcy razem pracują, razem jedzą i śpią, to czy czasami w końcu wzajemnie się nie ruchną…?
Jeśli kierowcy razem pracują, razem jedzą i śpią, to czy czasami w końcu wzajemnie się nie ruchną…?
smc napisał/a:
Niech ktoś mi wyjaśni.
Widzę, ze masz ochote spróbować. Nie wiem, musisz się przyjąć, może nawet na jakiegoś pomocnika narazie, bo podejrzewam, że nie masz uprawnień ale masz jakieś dzikie pragnienia, nie walcz ze sobą, daj się ponieść. Na pierwszy rzut oka widać, że to silniejsze od ciebie i prędzej czy później spróbujesz tego, lepiej ze swoim kolegą niż z jakimś obcym na jakimś zapyziałym parkingu
Gieros35 napisał/a:
Widzę, ze masz ochote spróbować. Nie wiem, musisz się przyjąć, może nawet na jakiegoś pomocnika narazie, bo podejrzewam, że nie masz uprawnień ale masz jakieś dzikie pragnienia, nie walcz ze sobą, daj się ponieść. Na pierwszy rzut oka widać, że to silniejsze od ciebie i prędzej czy później spróbujesz tego, lepiej ze swoim kolegą niż z jakimś obcym na jakimś zapyziałym parkingu
Po mojemu on już w tym zawodzie pracuje tylko się zastanawia czy warto koledze zaproponować.
w tym minivanie to chyba na oczach hamburgery mieli albo tiktoka ogladali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie