Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
URAGE 2019-10-26, 9:50 30
Kamil1986DC napisał/a:

Ten głupi Polaczek nie ma nawet pojęcia skąd i od kiedy w Anglii mieszkają czarni...poza tym c🤬luch jest j🤬ym imigrantem z jakiejś c🤬jni z Europy wschodniej i sie niby czuje lepszy od czarnych czy o c🤬j mu chodzi, że łazi po tym muzeum i p🤬li te swoje smuty uchodźca p🤬lony

Ty na serio masz 33 lata, czy pomnożyłeś to przez 3? P🤬lisz jakbyś podstawówkę skończył w 2-giej klasie. Trollujesz, czy naprawdę jesteś jakimś tępym idiotą? Z tej wypowiedzi to ewidentnie widać, że masz problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem. Są szkoły dal dorosłych, wiesz? Zapisz się do jakiejś.
Zgłoś
edmund 2019-10-26, 9:59 3
SpeedyG napisał/a:

C🤬j im w dupę, Imperium Brytyjskie miało tyle kolonii i wyrządzili tyle zła na świecie, że teraz pokutują.

niby tak, tylko że sam widzisz jak gówno zaczyna zalewać Europę,
popatrz na formę przekazu i manipulacji
Zgłoś
S................r 2019-10-26, 10:02 5
URAGE napisał/a:

Ty na serio masz 33 lata, czy pomnożyłeś to przez 3? P🤬lisz jakbyś podstawówkę skończył w 2-giej klasie. Trollujesz, czy naprawdę jesteś jakimś tępym idiotą? Z tej wypowiedzi to ewidentnie widać, że masz problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem. Są szkoły dal dorosłych, wiesz? Zapisz się do jakiejś.

On juz chodzi do szkoły, takiej specjalnej...
Zgłoś
maly-boy 2019-10-26, 10:08
Nawet na podglądzie nie chciało mi się tego oglądać.
Zgłoś
madufo 2019-10-26, 10:18 4
Gościu jest homoseksualistą. Zapraszam na jego kanał jedyny jakiego faktycznie da sie sluchac. NIe afiszuję się swoja orientacją i sam wprost o innych mówi, że są pedałami, bo to stan umysłu.
Zgłoś
FanatiCS 2019-10-26, 10:26 6
Jak ktoś p🤬li o tym że tam jest tak od dawnych czasów to proponuję sobie pooglądać filmy z lat 70,80 czy nawet z 90 i zobaczyć jak wtedy wyglądała Wielka Brytania. Historia jest zmieniana na bieżąco. Dzieci które dzisiaj są małe będą już miały w świadomości taką wersję historii jak pokazuje to muzeum a ich dzieci jeszcze inną. To wszystko prezentuje oficjalna nauka. Patrząc na to wszystko szaleństwem jest brać za pewnik historię starszą niż 100lat. Za granicą taki bolek znany jest jako noblista i wybawca narodu, ba nawet tu u źródła część społeczeństwa dalej wierzy w tę bajkę. Taki mały przykład z naszego podwórka.
Zgłoś
shoe5maker 2019-10-26, 10:46 3
Niech się czarni zachowują jak ludzie to będą kiedyś traktowani jak ludzie.
Zgłoś
Goldmann 2019-10-26, 10:49
3:38 - Nie jest czarny, bo jest Polakiem!
Zgłoś
maciejpp 2019-10-26, 11:21
mieszkałem kiedyś w Dudley okolice Birmingham j🤬eeee ciapackie miasto tylko bombe zaj🤬
Zgłoś
K................C 2019-10-26, 11:47 3
Polskie robactwo samo tam siedzi i zaśmieca swoją obecnością Anglię,a samo chcialoby zabronić tego innym.Polaczki gówno znaczycie na świecie i nie wy będziecie decydować kto żyje w innych krajach.Nie podoba się wam wschodnioeuropejskie dzikusy w cywilizowanych krajach to wracać do tego swojego pijacko-katolickiego k🤬idołka i zamknąć w końcu te bezzębne mordy.
Zgłoś
avalanch 2019-10-26, 11:48 3
Byłem 3 tygodnie temu szkoda że tam nie wlazłem

Kamil1986DC napisał/a:

Polskie robactwo samo tam siedzi i zaśmieca swoją obecnością Anglię,a samo chcialoby zabronić tego innym.Polaczki gówno znaczycie na świecie i nie wy będziecie decydować kto żyje w innych krajach.Nie podoba się wam wschodnioeuropejskie dzikusy w cywilizowanych krajach to wracać do tego swojego pijacko-katolickiego k🤬idołka i zamknąć w

Już udpokoiłeś wary ? Ojciec ci raz dziennie w mordy c🤬ja wyciąga i zaraz lecisz na forum odreagować ?

To nie chodzi o to co i gdzie siedzi tylko jaka była historia tego miejsca, teraz też się mówi że to nie niemiaszki drugą wojne wywołali to jak k🤬a czarny mógł cokolwiek tam pionierować jak dopiero podobno co z siatki wyszedł
Zgłoś
SM0KEtatum 2019-10-26, 11:55
Kopernik byla kobieta! znaczy sie tfu! murzynem!
Zgłoś
K................C 2019-10-26, 12:03 1
avalanch napisał/a:

Byłem 3 tygodnie temu szkoda że tam nie wlazłem
Już udpokoiłeś wary ? Ojciec ci raz dziennie w mordy c🤬ja wyciąga i zaraz lecisz na forum odreagować ?
To nie chodzi o to co i gdzie siedzi tylko jaka była historia tego miejsca, teraz też się mówi że to nie niemiaszki drugą wojne wywołali to jak k🤬a czarny mógł cokolwiek tam pionierować jak dopiero podobno co z siatki wyszedł

C🤬j mnie obchodzi historia jakiegoś Birmingham... wk🤬iają mnie polaczki,j🤬y wędrowny narodzik jak cyganie, zaśmiecają cały świat zwłaszcza zachód Europy,a przyp🤬alają się do innych ludzi o to samo.Polaczek ma siedzieć na zachodzie i zamiatać ulicę,a nie głosić swoje ksenofobiczo-rasistowskie hasła bo nie od tego są polaczki
Zgłoś
S................r 2019-10-26, 12:11 5
Kamil1986DC napisał/a:

Polskie robactwo samo tam siedzi i zaśmieca swoją obecnością Anglię,a samo chcialoby zabronić tego innym.Polaczki gówno znaczycie na świecie i nie wy będziecie decydować kto żyje w innych krajach.Nie podoba się wam wschodnioeuropejskie dzikusy w cywilizowanych krajach to wracać do tego swojego pijacko-katolickiego k🤬idołka i zamknąć w końcu te bezzębne mordy.

Kamilek poza tym "k🤬idołkiem" NIGDY nie byłeś. Jest coś takiego jak dentysta, skorzystaj zamiast tu płakać. Musisz być bardzo pokrzywdzony przez los, skoro wszedzie, gdzie sie da wylewasz swoje żale. To forma wołania o pomoc? Teraz już pytam na poważnie, rodzice się nad Tobą znecają? Sąsiad ci wkłada łapy w majtki? Wszystko po trochu? Skorzystaj z pomocy, są jakieś specjalne instytucje, ktoś ci na pewno pomoże. A może to po prostu efekt dojrzewania, gdy mózg nie nadąża za hormonami. Nie wiem w jak głębokiej patologii siedzisz, ale zdrowo ci to zwichnęło psychikę i postrzeganie świata. A moze po prostu jestes rozpieszczonym gowniarzem, który o życiu i świecie ma c🤬j nie pojęcie. Po twoich górnolotnych wypowiedziach pewien jestem jednego, dorosły to Ty nie jesteś. Pomimo ograniczenia intelektualnego, spróbuj zrozumieć co Ci napisałem i weź to sobie do serca.
Zgłoś
K................C 2019-10-26, 12:16 1
SupremeLeader napisał/a:

Kamilek poza tym "k🤬idołkiem" NIGDY nie byłeś. Jest coś takiego jak dentysta, skorzystaj zamiast tu płakać. Musisz być bardzo pokrzywdzony przez los, skoro wszedzie, gdzie sie da wylewasz swoje żale. To forma wołania o pomoc? Teraz już pytam na poważnie, rodzice się nad Tobą znecają? Sąsiad ci wkłada łapy w majtki? Wszystko po trochu? Skorzystaj z pomocy, są jakieś specjalne instytucje, ktoś ci na pewno pomoże. A może to po prostu efekt dojrzewania, gdy mózg nie nadąża za hormonami. Nie wiem w jak głębokiej patologii siedzisz, ale zdrowo ci to zwichnęło psychikę i postrzeganie świata. A moze po prostu jestes rozpieszczonym gowniarzem, który o życiu i świecie ma c🤬j nie pojęcie. Po twoich górnolotnych wypowiedziach pewien jestem jednego, dorosły to Ty nie jesteś. Pomimo ograniczenia intelektualnego, spróbuj zrozumieć co Ci napisałem i weź to sobie do serca.

Wyżej napisałem od czego jesteś, więc bierz szczote do łapy i do roboty

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie