📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:53

Kamil1986DC napisał/a:
Wyżej napisałem od czego jesteś, więc bierz szczote do łapy i do roboty
Tak jak pisałem. Gowniarz, który nie ma zielonego pojęcia o świecie.
Kolejny Pseudo Testoviron. Chyba hormonow dzis za duzo wziales. Przeciez oprucz kolesia na filmie to juz w komentarzu ktos ci napisal ze chodzi o zaklamywanie historii i naginanie prawdy. Nie ma to nic wspolnego czy tam sa czarni, zolci, czy zieloni. Chodzi o to ze opisywane tam zdazenia nie mialy miejsca. Ale takich przykladow bylo juz sporo, np katyn czy tez miednoje gdzie to niby nazisci wymordowali polakow. Ostatnio przeciez tez ciekawe sa "Polskie" obozy koncentacyjne . Jakies dwa pokolenia i to beda fakty. Pewnie nawet i "autentyczne" cyfrowe zdiecia sie znajda na dowod. Bo ci co znaja prawde wyciagna nogi a aktualnie technologia jest o wiele wydfajniejsza w falczowaniu prawdy niz kilkanascie lat temu.
*wydajniejsza i falszowaniu- (i inne ) zanim sie jakas gramar menda dojebie
*wydajniejsza i falszowaniu- (i inne ) zanim sie jakas gramar menda dojebie

Ja się tak zastanawiam, po co wy w ogóle się zniżacie poziomem do tego "Kamil1986DC", Gość ma swoje zdanie, którego i tak nie zmienicie. Gada głupoty bo gada, ale na ch.. w ogóle wchodzić z takim typem w polemikę. To się w ogóle mija z celem.
Tylko czas tracicie, są ludzie i ameby umysłowe, ten przedstawiciel prezentuję ten drugi gatunek.

Tylko czas tracicie, są ludzie i ameby umysłowe, ten przedstawiciel prezentuję ten drugi gatunek.

Polokima napisał/a:
Ja się tak zastanawiam, po co wy w ogóle się zniżacie poziomem do tego "Kamil1986DC", Gość ma swoje zdanie, którego i tak nie zmienicie. Gada głupoty bo gada, ale na ch.. w ogóle wchodzić z takim typem w polemikę. To się w ogóle mija z celem.
napisałem z ciekawości, aby się dowiedzieć,
moim zdaniem to bot
Zachodnią cywilizacje zżera nowotwór neomarksizmu. Prawo naturalne, konserwatyzm czy szeroko rozumiana prawicowość zostały wycięte z przestrzeni publicznej. Zastępuje je rewolucja czerwonej zarazy.
Zwarzywszy na to że przyszła dominująca cywilizacja - Chińska która prędzej czy później do nas przyjdzie również nie należy do żadnej opcji wolnościowej to za 100lat mamy na ziemi niezły matrix.
Zwarzywszy na to że przyszła dominująca cywilizacja - Chińska która prędzej czy później do nas przyjdzie również nie należy do żadnej opcji wolnościowej to za 100lat mamy na ziemi niezły matrix.
twórcy nowożytnego niewolnictwa, próbują zmieniać historię dla własnych korzyści. najmłodsze państwo średniowiecza rości sobie prawo do ogłaszania bzdur o ich pochodzeniu, i oczywiście, wzorem niemców, próbami pomiejszania ważności jednej z najstarszych nacji na świecie, a napewno w europie - Słowian.
centrum europy nie leżało na zachodzie lecz na wschodzie. to zachód niepotrafił znaleźć drogi do azji. my nie potrzebowaliśmy szukać, gdyż azja była zdeterminowana handlem z potęgą Lechitów, Rusów czy innymi plemionami Słowiańskiej potęgi. to zachód europy był zadupiem cywilizowanego świata.
zresztą są nim do dnia dzisiejszego. kiedy na zachodzie karano kradzież obcinaniem dłoni, u słowian kradzieże praktycznie nie występowały.
jak się to ma do dzisiejszego obrazu?
centrum europy nie leżało na zachodzie lecz na wschodzie. to zachód niepotrafił znaleźć drogi do azji. my nie potrzebowaliśmy szukać, gdyż azja była zdeterminowana handlem z potęgą Lechitów, Rusów czy innymi plemionami Słowiańskiej potęgi. to zachód europy był zadupiem cywilizowanego świata.
zresztą są nim do dnia dzisiejszego. kiedy na zachodzie karano kradzież obcinaniem dłoni, u słowian kradzieże praktycznie nie występowały.
jak się to ma do dzisiejszego obrazu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie