📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hollow_Man napisał/a:
Ja na tym filmiku widzę nic innego jak to że łysy próbuje mu ukraść rower więc koleś broni swojego dobytku na który pewnie ciężko pracował, a ze złodziejami tak się właśnie powinno postępować, i takiej linii obrony trzymał bym się w sądzie w razie czego.
TY ułomny polaczku to nie była kradzież
Miewam bardzo często, jak wchodze do sklepu z rowerem(a nie ma zakazu wnoszenia rowerow) I jakis kutanoid mnie wyprasza i jak jest na tyle uparty, że nie odpuszcza, to zawsze odkręcam przednie koło i mowie, ze to są części rowerowe, a nie rower I wtedy c*eluchy głupieją i już się poddają:V
stawaza7 napisał/a:
TY ułomny polaczku to nie była kradzież
Jak nie jak tak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie