Są takie dni, kiedy zastanawiam się do czego zmierza ten świat...
Po obejrzeniu tego nie dziwię się czemu ciapaki i murzyni traktują białych jako słabą rasę...
C🤬ja do ryja nie weźmie bo się brzydzi suka ale psi jęzor co lizał sobie dupsko, jaja i zjadał własne gówno to weźmie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Sądząc po jego wybałuszonych gałach to ona go i ze straponem już zapoznała.
Co tu komentować? Zjebinę umysłową? Jak ktoś kocha swego zwierzaka to kocha, ale lans w necie? Jeszcze żeby ją dog jakiś r🤬ał...
kiedyś przyłapałem siostrzeńca jak obcinał nożyczkami domowemu kotu wąsy (czy raczej wibrysy), pytam sie co ty robisz temu kotu?, przecież musi mieć wąsy a gówniarz lat 7 logicznie:
bo to nie kot tylko kotka a dziewczyny nie mają wąsów...
no k🤬a wygrał wtedy
H................o
2017-11-19, 10:42
Zalać ogniem i ołowiem.
Tak świat widzą zoofile
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
b................0
2017-11-19, 11:11
Pies jak się nudzi, jaja liże! A suka mu oblizuje język!
Mam nadzieję że pies nie zapomniał najpierw o wylizaniu sobie jaj i dupy
Nie p🤬l tylko namiary na nią daj
Demondemidi napisał/a:
Nie p🤬l tylko namiary na nią daj
Podaję namiary to ta z pierwszego teledysku. Takie są konsekwencje lizania się z psem.
sadistic.pl/czego-sluchaja-sadysci-vt7376,2220.htm5062322
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
w 0:06 widać po oczach że laska jest psychopatką.
Ślina człowieka ma dużo więcej bakterii, lepiej zostać np. pogryzionym przez psa,bo pogryzienie przez człowieka na bank skończy się jakimś syfem. Wyniki badań ewidentnie pokazały,że to ludzie mają gówno w mordach, nie psy. Higiena to ostatnie co razi w tym filmie, wy pacany bez podstawówki.
Maja83 napisał/a:
Ślina człowieka ma dużo więcej bakterii, lepiej zostać np. pogryzionym przez psa,bo pogryzienie przez człowieka na bank skończy się jakimś syfem. Wyniki badań ewidentnie pokazały,że to ludzie mają gówno w mordach, nie psy. Higiena to ostatnie co razi w tym filmie, wy pacany bez podstawówki.
Dla bezpieczeństwa i higieny współżyjesz z pieskiem?
Nie brzydzi się. To dobrze wróży w połykaniu przy robieniu loda.