👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aktorzy jak wszyscy celebryci są jechani przez prasę ile wlezie, czepiają się ich na każdym kroku, o każdy włos na nodze, pryszcza na czole i resztkę na zębach. Facet wyszedł i też im pocisnął, jednak nie wykroczył poza ICH GRANICĘ PRZYZWOITOŚCI w swoich żartach. Mają dystans to się śmieją, osobiście bym pewnie się ugotował na miejscu, może dlatego nie ja tam siedzę.

Mi się podoba takie coś. Ogólnie ten człowiek nie tylko tutaj miał okazję prowadzić galę (i przy okazji trochę pośmiać się z tego całego światka).
Aktorzy/ artyści też ludzie. A dystans do siebie trzeba mieć.
Aktorzy/ artyści też ludzie. A dystans do siebie trzeba mieć.
A to to co ?
podpis użytkownika
jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
pati609 napisał/a:
"@up up w przeciwienstwie do ciebie oni maja poczucie chumoru i troche dystansu do siebie!" Tak pacanie chumoru...
wybacz ale nie wszyscy sa tak doskonali i ociekajacy zajebistoscia jak Ty.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie