.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Odkurzacz

podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!Ja tez kocham odkurzacz,tzn dzwiek,codziennie slucham po kilka godzin
na noc tez odpalam na sluchawkach i zasypiam.Tak wiem jestem jebniety ale poprostu dziala na mnie mega kojaco i relaksujaco takze podzielam ''zainteresowanie'' kolezanki DeSalvo :d BTW Jest tutaj moze wiecej takich osob ?? :d
Ja tez kocham odkurzacz,tzn dzwiek,codziennie slucham po kilka godzin
na noc tez odpalam na sluchawkach i zasypiam.Tak wiem jestem jebniety ale poprostu dziala na mnie mega kojaco i relaksujaco takze podzielam ''zainteresowanie'' kolezanki DeSalvo :d BTW Jest tutaj moze wiecej takich osob ?? :d
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!Był tu jeden użytkownik o podobnych zainteresowaniach. Dupstep Ranger, Dupstep Warrior, czy jakoś tak.Ja tez kocham odkurzacz,tzn dzwiek,codziennie slucham po kilka godzin