Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:02
konto usunięte 2017-08-21, 15:43 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomikchomik1 2017-08-21, 15:44 8
Ja mam silną psychikę, zawsze jak jadę i widzę że jakiś z🤬b próbuje wyprzedzać, a nie bardzo mam miejsce, to nie zjezdzam na prawo, ani nie zwalniam by go wpuścić. A niech się roz🤬bie.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 16:38 1
"Kolaże" na obwodnicy Trójmiasta to codzienność, zwłaszcza po 21.
Zgłoś
saves 2017-08-21, 18:13 2
Dwóch ślunzaków było najlepszych.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-08-21, 20:29 2
Lubię pojebów na drodze....
Znaczy się lubię pojebów na drodze oglądać na takich filmach.
Zawsze to jakieś potwierdzenie, że nie jest pojebem..
Przynajmniej na drodze.

Up
Miało być "nie jestem".
Zgłoś
Cross9819 2017-08-21, 20:32 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 23:10 2
Zgłoś
kokos_123 2017-08-22, 1:02 7
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2017-08-22, 22:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-23, 17:23 4
Tomikchomik1 napisał/a:

Ja mam silną psychikę, zawsze jak jadę i widzę że jakiś z🤬b próbuje wyprzedzać, a nie bardzo mam miejsce, to nie zjezdzam na prawo, ani nie zwalniam by go wpuścić. A niech się roz🤬bie.

Zgłoś
konto usunięte 2017-08-23, 17:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-23, 18:02 5
Tomikchomik1 napisał/a:

No... Ciekawe tylko jak silną będziesz miał dupę gdy taki idiota odbije się od czegoś i zahaczy o ciebie. Nigdy nie warto kozaczyć i pogłębiać ryzyka, które powoduje już jeden baran.
Zgłoś
robert357 2017-08-23, 19:52 2
6:22 - co ten pedalarz na końcu powiedział? "żartowałem?"
Zgłoś
blade87 2017-08-23, 19:56 2
@Tomikchomik

Niech się roz🤬bie i przy okazji kogoś niewinnego z naprzeciwka? Zajebiście...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem