To jest programowanie społeczne, podobnie jak takie bajki:
To akurat nie to ale kazda madka lub ojciec który przyprowadza dzieci na pokaz drag queen powinien mieć zęby wyj🤬e brudnym butem. Amen
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
To co ostatnio obserwuje co się dzieje na świecie uświadamia mnie w tym że diabeł istnieje… ludzie otwórzcie oczy! Przepowiednie z Biblii się sprawdzają, możecie się śmiać ale tylko mądry mnie zrozumie.
Sztruks napisał/a:
przepowiednie z tej mitycznej książeczki ?? Hahahaha jednak frajerzy istnieją . Taaak i pewnie ziemia jest płaskaTo co ostatnio obserwuje co się dzieje na świecie uświadamia mnie w tym że diabeł istnieje… ludzie otwórzcie oczy! Przepowiednie z Biblii się sprawdzają, możecie się śmiać ale tylko mądry mnie zrozumie.

BękartProboszcza napisał/a:
przepowiednie z tej mitycznej książeczki ?? Hahahaha jednak frajerzy istnieją . Taaak i pewnie ziemia jest płaska .
Biblia to metafora nawet zarówno dla Żydów jak i Chrzesijan.
Cycu320 napisał/a:
To akurat nie to ale kazda madka lub ojciec który przyprowadza dzieci na pokaz drag queen powinien mieć zęby wyj🤬e brudnym butem. Amen
utylizacja dla rodziców
HardyTwardy napisał/a:
ociec🤬j! w moim domu zaraz byłaby założona blokada na ten kanał, film czy co to k🤬a jest! to już chyba ostatnie stadium sp🤬olenia, żeby dzieciom wciskać ten syf!
zwierzak30 napisał/a:
ytuj
zwierzak30 • Dzisiaj 20:32
a z odległości proboszcz wypatruje kandydatów
W komentarzu do tematu wyzej juz wystarczajaco zostalo to przeze mnie opisane. Ten sam system.
A ze obecnie, jesli sie nie myle rodzi sie wiecej dziewczat niz chlopcow to bedziemy mieli nastepne pokolenie dz🤬k i samotnych madek...
Tylko, ze za 25-30 lat juz nie bedzie mial kto tego utrzymywac i wszystko jebnie na pysk
Podaj dalej...
A ze obecnie, jesli sie nie myle rodzi sie wiecej dziewczat niz chlopcow to bedziemy mieli nastepne pokolenie dz🤬k i samotnych madek...
Tylko, ze za 25-30 lat juz nie bedzie mial kto tego utrzymywac i wszystko jebnie na pysk

podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.Podaj dalej...
Niech się młode dz🤬ki uczą od starszyzny
Czemu dałeś to w komentarzu a pozniej nowy temat założyłeś?
HardyTwardy napisał/a:
Czemu dałeś to w komentarzu a pozniej nowy temat założyłeś?