Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bercisko 2021-01-14, 14:06 3
K🤬a combo.
Zgłoś
DMT 2021-01-14, 14:10 17

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Lobo24 2021-01-14, 14:11 3
Zawodowi profesjonaliści. Ten sport chyba przyciąga pewien sort ludzi. Mam sąsiada który lata trenował karate kyokushin. Największa ciamajda na osiedlu. Do własnego kanału w garażu minimum raz na rok wpada . Na jak się go zapytać co trenował to zawsze mówi "kiepuszynkę". Ja na to, że chyba kyokushin, a on dalej "no kiepuszynkę".
Zgłoś
TRQPL 2021-01-14, 14:19 3
Lobo24 napisał/a:

Zawodowi profesjonaliści. Ten sport chyba przyciąga pewien sort ludzi. Mam sąsiada który lata trenował karate kyokushin. Największa ciamajda na osiedlu. Do własnego kanału w garażu minimum raz na rok wpada . Na jak się go zapytać co trenował to zawsze mówi "kiepuszynkę". Ja na to, że chyba kyokushin, a on dalej "no kiepuszynkę".

Może twój sąsiad trenował na zasadzie przekazu myśli.
On myślał że trenuje a trener nic o tym nie wiedział.

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
pytolsky 2021-01-14, 15:04 1
Jak stwierdził Bruce Lee - deski ci nie oddadzą (ale kolega z dodżo powinien)
Zgłoś
masaq 2021-01-14, 15:19 3
Lobo24 napisał/a:

Potwierdzam w połowie xD

Znam jednego takiego co trenuje od lat i się przewraca o własne nogi lub jadąc rowerem o krawężnik,

ale znam też drugiego który trenuje chyba z 20 lat, a zaczynał jak miał 10 lat i szerze mówiąc potrafi nieźle przyp🤬olić ( o ile nie jest naj🤬y ;] )
Zgłoś
RYHOO 2021-01-14, 15:38
Widocznie miał mordę jak deska i stało się...

podpis użytkownika

J🤬 k🤬y
Zgłoś
ProVVe 2021-01-14, 15:53
Jako jedyny trafił i jeszcze maja k🤬a pretensje

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
kagayaku 2021-01-15, 1:06
to je panie kyokushin, p🤬lnoł mu ura ushiro mawashi-geri
Zgłoś