📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:41
ja położyłem sobie na twarzy dorosłego ptasznika wiec spoko, da rade
Aaaaa to stąd się biorą pająki, idę strzelać do sąsiadów, bo otwierają mordy a później mi pająki do chaty przechodzą.
Jak za pierwszym razem zgarnęłam paszczą pajęczynę wraz z jej właścicielem, to dowiedziało się o tym pół lasu. Za drugim - tylko najbliższe otoczenie, potem wydobywałam z siebie jedynie coś w rodzaju "szkurrr", a teraz już mnie to nie rusza. Czyli da się przyzwyczaić
Musiała strzelać minetę starej PISówie co to osłom nie pozwoliła kopulować, że pająka zagarnęła w paszczu.
Kiedyś (za gimnazjum, stare (nie)dobre czasy hehe) koleżanka przyniosła zdechłego ptasznika do szkoły. Ja chcąc zaszpanować włożyłem sobie go za koszulkę. Nic się nie stało, ok. Na następny dzień koleżanka przychodzi do szkoły i mówi, że wrzuciła zdechłego stwora do kominka, a ten uciekł!!! Okazało się, że był w stanie hibernacji z powodu zmiany skóry. Przez głupią p🤬dę mogłem stracić zdrowie...
@premium122, w domu wszyscy zdrowi?
@premium122, w domu wszyscy zdrowi?
myslalem ze nasrał jej ten pająk na jezyk ale jednak sie mylilem to byl kolczyk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie