xqvz napisał/a:
znienacka
To prawie jak Pani Halinka, chociaż ona jest bardziej przewidywalna. Fakt, masz przej🤬e, że cię tak z każdej strony "atakują".
A widzisz, już jest pode mną.

kreatywnynick napisał/a:
Obrazek
".RU" wiele tutaj wyjaśnia...
gratuluje spostrzegawczości, ja nawet nie zauważyłem, tego ".RU" poprostu na jednym zdjęciu zobaczyłem cyrylice i już wiedziałem, że to u Ruskich:P

agata.roczniak.com.pl/ <---- Każdy chciał by mieć taką ale niektórym wózek przeszkadza. Ja się zakochałem.

Nie podoba mi się.
A ostatnia ta czarnulka na pierwszej stronie to piękna kobieta, c🤬j że jeździ na wózku, mogł bym się z nią spotkać
A ostatnia ta czarnulka na pierwszej stronie to piękna kobieta, c🤬j że jeździ na wózku, mogł bym się z nią spotkać

To jest ten ludzki humanitaryzm.Pozwolić przeżyć jednostkom, które nie są w stanie same iść przez życie i utrzymywać przy nim osoby "warzywa"leżące bez ruchu w szpitalach z rurą w gardle przez x lat..Potem dziwią się ,że jest przeludnienie na świecie.Ludy pierwotne wiedziały co robią eliminując upośledzone jednostki zaraz po urodzeniu.

barsta napisał/a:
Ludy pierwotne wiedziały co robią
Czasy się mocno zmieniły i jest to co jest. Nawet na własne życzenie nie można się zabić, pop🤬lone to wszystko k🤬a mać.