👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już nawet projektanci wiedzą, że tym zwierzętom nie można pokazywać kobiet. Podejrzewam, że i tak nie jeden z tych zboków walił na widok tych sukienek
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

bleblebator1 napisał/a:
Ukamieniować drona, za duży deklot
Ukamienować a nie ukamieniować. Nauczcie się wreszcie!

TB303 napisał/a:
Ukamienować a nie ukamieniować. Nauczcie się wreszcie!
Obrazek
![]()
Jestem tylko prostym inżynierem pracującym jako konstruktor, nie kończyłem polonistyki, więc nie zadaję zawodowego pytania humanistów "a może frytki do tego"

To tylko pokazuje jak mało ważne są kobiety byle roboty mogą je zastąpić u nas kobiety zastąpiły pralki i zmywarki i kobieta z martki polski zmieniała się w worek na sperme co po 30 ma kompleks szmaty i musi szukać mokebe z południa
oni juz nawet nie powoli wchodzą do Europy. Gratuluje tym głupką z rządów D,FR,UK i Austrii - chociaż tam już sie powoli odmienia. Zaczną się pogromy niedługo. Pytanie tylko kto kogo szybciej wytnie ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie