👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że bolało
Głupota musi boleć, ból jest jedynym lekarstwem na glupote
Głupota musi boleć, ból jest jedynym lekarstwem na glupote

Kolejny idiota który pomylił ścieżkę rowerową z trasą szybkiego ruchu,
a tak chciałoby się napisać.... giń, przepadnij, szmato, niech cię rozjedzie walec
pedalażu bez pedałów
a tak chciałoby się napisać.... giń, przepadnij, szmato, niech cię rozjedzie walec
pedalażu bez pedałów
Ani słowa o kaskach, bardzo was proszę. Im więcej takich debili tym ich mniej a ja mam co przy zimnym browcu oglądać. Powtarzam, żadnych kasków!
siwybis napisał/a:
Ani słowa o kaskach, bardzo was proszę. Im więcej takich debili tym ich mniej a ja mam co przy zimnym browcu oglądać. Powtarzam, żadnych kasków!
Im więcej samobójców tym mniej samobójców?

Za to kocham technologie, że można potem ich głupote oglądać

Ale jemu prądu brakło w aku i silnik zwolnił/zachamował widać to w 15sek jak wpier gaśnie światło i zaraz hamuje napęd.

Mnie zawsze zastanawia po co ludzie robią takie głupoty. Dreszczyk emocji?? Skoczcie ze spadochronem z głową w dół to są emocje i w miarę bezpieczne a to?? Niech się cieszy, że żyje przy 50km/h bez kasku. Debil
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie