Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Pokaż palec rakowi
InnyName • 2020-02-15, 10:51
Hey, może temat sadystyczny tylko w delikatnym stopniu, ale jednak oficjalny, a i przy okazji ważny do nagłośnienia, nawet jeśli nie z powodu samych badań to ośmieszenia głupoty ludzkiej.

pokaż środkowy palec wszystkim

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gohan27-01 2020-02-15, 15:25 3
@hanney świetne słowa, ale na tym portalu to ciebie zjedzą, połowa to margines społeczny na tym portalu, więc zaraz będą pisać pierdoły a szkoda.
Zgłoś
hanney 2020-02-15, 15:58 18
bloodwar napisał/a:

Jakoś patrząc na parkingi lekarzy pod kradiochirurgią czy neurochirurgią trudno dostrzec auto tańsze niż 200 000 (jak już to może M.ercedesy C klasy i Audi A6 tych mitycznych biedaków na dorobku z 5k brutto co to dopiero drugi rok specjalizacji robią)

Jakbyś pracował na 1,5-2 etaty to też mógłbyś sobie wziąć w kredyt/leasing. )))

Ale ogólnie to żeś dowalił, pracowałem w SCCS, czyli Śląskim Centrum Chorób Serca, jednym z najnowocześniejszych szpitali kardiologicznych w tej części europy i wiesz czym jeździ przeciętny lekarz tutaj w trakcie specjalizacji, który nie ma super majątku po rodzicach? Skodą Fabią/Octavią w leasingu - oczywiście dorabiają w POZ, ażeby mogli zapłacić te 700-1000 złoty raty.

Ordynatorzy z kolei jeżdżą od Skody Octavii/Superb (nowej) po BWM X5 (nowe) i Panamerę (kilkuletnią). Wszyscy są po 45 roku życia, mają tytuły przynajmniej dr. n. med., i są członkami międzynarodowych organizacji medycznych. Moja kierowniczka specjalizacji lata operować dzieciaczki do Szwajcarii, Austrii i Francji, jeździ 7 letnim BMW X3, gdyby chciała to mogłaby od tak wyjechać i pracować za 40-60 tysięcy złotych miesięcznych z palcem w dupie, bez zajeżdżania się tak jak to teraz ma miejsce, a jednak... została - czemu? Nie mam pojęcia, może przez rodzinę. Znany na śląsku profesor, który zajmuje się leczeniem za pomocą przeciwciał i kieruje katedrą i zakładem immunologii klinicznej jeździ Mercedesem E z 98'. Cóż za bogactwo i przepych.
Zgłoś
luxpiotr 2020-02-15, 16:05 1
Ja pokazuję palec wyznawcom PO
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-15, 16:14 2
wilkoala napisał/a:

Jak to powiedział wybitny człowiek, mąż stanu i humanista Zbigniew Stonoga:
"Będzie was PiS r🤬ał w dupę"

twoją matkę wszyscy r🤬ają
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-15, 16:27 3
luxpiotr napisał/a:

Ja pokazuję palec wyznawcom PO

Pokazuj sobie bo też zasłużyli, ale w tym przypadku sądzę że powinieneś zareagować zupełnie inaczej.
To jest policzek w twarz dla służby zdrowia, kiedy najjaśniejszy przywódca i przyjaciele wolą przeznaczyć dwa mld na tubę propagandową zamiast na onkologie.
Swoją drogą niezłe zagranie KO i nie, nie glosowałem na nich.
Ludzie narzekają na polskich lekarzy, my mamy właśnie bardzo dobrych lekarzy, może nie wszystkich ale średnią mamy wysoką i naprawdę wielu specjalistów na światowym poziomie.
Proponuję wyjechać i zobaczyć jak sytuacja wygląda w UK, tam wam zaleczą złamanie otwarte paracetamolem

ostry2000 napisał/a:

twoją matkę wszyscy r🤬ają

Co obraziłem dostojność przywódcy?
Wracaj ssać zasiłek śmieciu.
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-15, 16:35
Oczywiście pracuję i biorę 500+ . Ty ucz się do egzaminu na gimnazjum, czas zybko leci.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-02-15, 16:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-02-15, 16:53 1
kiedyś zwykla grypa była nieuleczalna, ale ktoś , kiedyś, też pokazał fuck you

a gest tej pani, jak najbardziej,
tylko spina pedałów, bo woleliby męski paluch w dupie
Zgłoś
Budrys2000 2020-02-15, 17:14 6
Biedne polskie lekarze... piniendzy nie mają....
Mój znajomy, ortopeda, ma dziennie 20 osób prywatnie (od 16 do 22/23). Od osoby 150 zł. 25 dni w miesiącu. Rachunek prosty. Plus etat w klinice/szpitalu.
Lekarze leją na nas gęstym moczem.
Zgłoś
PanPrezesWładca 2020-02-15, 18:24 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NataliaW 2020-02-15, 18:53 2
Zgłoś
Wiewór 2020-02-15, 18:55 4
Zgłoś
NataliaW 2020-02-15, 19:06 2
Zgłoś
Wiewór 2020-02-15, 19:18 4
Zgłoś
kargoolek 2020-02-15, 19:51 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem