Widać, ze ma plecak ze spadochronem i pewnie go rozłożył zaraz po ucięciu filmu.
Kamerzysta amator nie wie co filmowac
Nie ten co odcial sie od skrzydla ma problem, bo on sobie nowe rozlozy, tylko ten, ktoremu to skrzydlo zostawil w spadku... Tam mogla byc ciekawa kacja!
[ Dodano: 2025-04-12, 23:00 ]
akcja^^

[ Dodano: 2025-04-12, 23:00 ]
akcja^^
Janko napisał/a:
Musić się wk🤬ić
Wołał się zabić, niż lecieć dalej z takimi gamoniami.
Ale to są spadochrony szybujące nie paralotnie.
Więc każdy tam ma zapas i kilometr na rozwiązanie problemu.
I raczej żółtodzioba co się będzie bał odpiąć nie wpuścili do formacji, ale mogę się mylić xD
Ale filmik zacny, będą chłopy mieli czym pochwalić się żonie, ewentualnie koleżance z pracy
I raczej żółtodzioba co się będzie bał odpiąć nie wpuścili do formacji, ale mogę się mylić xD
Ale filmik zacny, będą chłopy mieli czym pochwalić się żonie, ewentualnie koleżance z pracy

AlCapone napisał/a:
Kamerzysta amator nie wie co filmowac Nie ten co odcial sie od skrzydla ma problem, bo on sobie nowe rozlozy, tylko ten, ktoremu to skrzydlo zostawil w spadku... Tam mogla byc ciekawa kacja!
akcja^^
No to ten któremu zostawił tę sie odepnie od tego i nowe rozłoży xD
xdrt napisał/a:
Ale to są spadochrony szybujące nie paralotnie.
Wyglądało na więcej niż kilometr na rozwiązanie problemu.
Przypomina się scena z filmu "Crank" Adrenalina.
Poza tym, Ci to lęku chyba nie czują wcale. Fajne że wyjaśniliście że się odciął, nie siedzę w tym sporcie i nie mam bladego pojęcia o ich procedurach, to wyglądało jak by został odcięty tudzież sobie tak po prostu, zwyczajnie i radośnie zaczął spadać hen ku ziemi.
Poza tym, Ci to lęku chyba nie czują wcale. Fajne że wyjaśniliście że się odciął, nie siedzę w tym sporcie i nie mam bladego pojęcia o ich procedurach, to wyglądało jak by został odcięty tudzież sobie tak po prostu, zwyczajnie i radośnie zaczął spadać hen ku ziemi.
Nie znacie się. To sa "Spadokręgle", i ten biały zbijał.
Jak widać skutecznie.
Wygrali. 💪🏻
Jak widać skutecznie.
Wygrali. 💪🏻