Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CzerstWybut 2021-04-23, 20:55
J🤬y copperfield szybko sie przebrał w tym dymie. Czyli sztuczka udana
Zgłoś
gurup 2021-04-23, 21:04 3
W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale c🤬j tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku
Zgłoś
DMT 2021-04-23, 21:19 17

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
C................n 2021-04-23, 22:03 2
Co, oglądalność spada, Aniołeczku? Jakże to możliwe? No absurd po prostu... wypadki, wypadeczki, wypadunie i mordobicia, mordobiteczki, mordobitunie nie działają? Lamerskie szczucie na motop🤬deczki i rowerzystów oraz szachownice sp🤬olenia i cztery kółka paraolimpizmu drogowego też nie działają? No niebywałe! ))))))))
Zgłoś
Ronin026 2021-04-23, 23:34
Mają rozmach sk🤬ysyny.
Zgłoś
KaprysLosu 2021-04-24, 0:58
Show wymaga poświęcenia, teoretycznie jakby wiedział co zamierza zrobić, to ludzie by na to kupili bilety

grudzin7 napisał/a:

W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale c🤬j tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku

tyle lat na tej stronie jesteś i nie zauważyłeś, że tu nie ma tej ekomafii? Sami porządni ludzie poza "turystami".
Zgłoś
wojtas09999 2021-04-24, 7:52
Chciał być w centrum uwagi i mu się udało
Zgłoś
wwo19994 2021-04-24, 10:16
J🤬 osmalonych ciapaków, ale ten budyneczek z tyłu ma klimat
Zgłoś
AdamBrown 2021-04-24, 16:15 1
Hej ty...
- Ja...?
- Tak ty weźmiesz tą flagę i będziesz machał a aj odpalę fajerwerki
- dobrze macham?
- Dobrze a teraz idź w stronę świątynii a ja będę macchał wachlarzem....
- A h🤬j nie idę dalej bo mi się gacie palą....

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Smokw 2021-04-24, 17:03
grudzin7 napisał/a:

Odsyłam na lekcje chemii to może głupot nie będziesz pisał.
Zgłoś