👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ ją dorwał bo miał ochotę na gorący pocałunek z języczkiem (ognia)
niezłą akcja , facet ogarnął presje i pomógł , bo ta jak poparzona biegała i topiony serek na mordzie zrobiła

liza napisał/a:
Miałem nadzieję, że się podpali i wbiegnie w balony wypełnione wodorem
![]()
A później będzie wchodzić na każde drzewo po kolei żeby wszystkie się podpaliły, prawda? Też miałem taką nadzieję, ależ jestem sadystyczny!

No niestety tak to sie konczy jak sie pluje przy ruchu kiedy paliwo z pojek tryska w morde, tego sie nie uniknie nawet po dobrym odsaczeniu, wiec kolezanka albo glupia albo niedoswiadczona, co dziwnie bo technicznie niezla
Vesh napisał/a:
No niestety tak to sie konczy jak sie pluje przy ruchu kiedy paliwo z pojek tryska w morde, tego sie nie uniknie nawet po dobrym odsaczeniu, wiec kolezanka albo glupia albo niedoswiadczona, co dziwnie bo technicznie niezla
Też zajmuje się Fireshow, tyle że z kijem, i nigdy żadnemu z naszej grupy ryj się nie zajarał. Bo po pierwsze pluje się parafiną (niektórzy benzyną i na to mi tu wygląda), a po drugie w grupach nie powinno być kobiet, bo one przyzwyczajone są do połykania!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie