Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
C................f 2015-01-15, 15:14 23
P🤬da nie drajwer, nawet kontry nie założył. Fura gwizda, tylko szofer p🤬da drogie auto nie dodaje umiejętności prowadzenia
Zgłoś
NastyRascal 2015-01-15, 15:49
nie wiem co on chcial zrobic. ale chyba mu sie udalo.
Zgłoś
qhash 2015-01-15, 18:15 4
małpaV8 napisał/a:

P🤬da nie drajwer, nawet kontry nie założył. Fura gwizda, tylko szofer p🤬da drogie auto nie dodaje umiejętności prowadzenia

odezwał się internetowy expert wychowany na NFS
Zgłoś
b................w 2015-01-15, 18:29 32
qhash napisał/a:

odezwał się internetowy expert wychowany na NFS

To że ty pedałujesz na rowerze, nie znaczy że wszyscy inni użytkownicy sadistica też.

Bo prawda jest taka że nie założył kontry, a każdy kto lubi się pobawić autem z tylnym napędem ma ten odruch wyrobiony. Pewnie z 50% kierowców tutaj piszących się już bawiło jakąś starą e36 czy innym wozidłem na parkingu.
Gostek co się rozj🤬 p🤬da. Nie wiem jak ta bunia ma, mam wrażenie że on jeszcze przytrzymał kierownice bo koła same by się bardziej skontrowały.
Zgłoś
qhash 2015-01-15, 20:37 1
bisfhcrew napisał/a:

To że ty pedałujesz na rowerze, nie znaczy że wszyscy inni użytkownicy sadistica też.

Bo prawda jest taka że nie założył kontry, a każdy kto lubi się pobawić autem z tylnym napędem ma ten odruch wyrobiony. Pewnie z 50% kierowców tutaj piszących się już bawiło jakąś starą e36 czy innym wozidłem na parkingu.
Gostek co się rozj🤬 p🤬da. Nie wiem jak ta bunia ma, mam wrażenie że on jeszcze przytrzymał kierownice bo koła same by się bardziej skontrowały.

jeździłem samochodem jak ty jeszcze w pieluchach chodziłeś
Zgłoś
mich43 2015-01-15, 21:21 1
" nie myli się ten co nic nie robi "
Zgłoś
b................w 2015-01-15, 22:14 5
qhash napisał/a:

jeździłem samochodem jak ty jeszcze w pieluchach chodziłeś

No to fajnie że jeździłeś, ten koleś w M4 pewnie też jeździł jak ja jeszcze w pieluchach chodziłem.
Zgłoś
meltur 2015-01-16, 0:00
o k🤬a ale odj🤬, pewnie idiota systemy powyłączał
Zgłoś
C................f 2015-01-16, 2:26 6
qhash, pewnie nawet nie wie co to kontra
Zgłoś
Tetragamatron 2015-01-16, 3:31 1
Małpa pierwsze co chciałem napisać " k🤬a nawet nie kontrował " patrze w komentarze jest ! ubiegłeś mnie hehe

podpis użytkownika

Jak mawia mój ojciec :
" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "
Zgłoś
J................H 2015-01-16, 13:26 8
Aż mi się przypomniało:
Zgłoś
manos 2015-01-16, 13:38
Chciałbym go qrfa na Zakopiance zimą zobaczyć
Zgłoś