👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i dlatego małoltetni nie powinni oglądać zawartości sadistica (aczkolwiek z drugiej strony kolejny ciekawy material do kolekcji)

Nie zgodzę się. Jakby mała oglądała Sadystica to by wiedziała jak trup wygląda i starsza nie musiałaby się wieszać, żeby jej pokazać.

Wilczex napisał/a:
Nie zgodzę się. Jakby mała oglądała Sadystica to by wiedziała jak trup wygląda i starsza nie musiałaby się wieszać, żeby jej pokazać.
![]()
trup na zdjęciu to jednak nie to samo, a dzieci bywają bardzo ciekawskie i nie myślą nad konsekwenjami

ahmed napisał/a:
trup na zdjęciu to jednak nie to samo,
Taaak.... to jak jeść loda przez papierek

przynajmniej wywiązała sie z obietnicy i pokazała koleżance jak rzeczywiście wygląda trup

To co się teraz dzieje na świecie to jest jakaś komplenta patologia.
Rodzice kupili córeczce neostradę na komunię i naoglądała się nie wiadomo czego.
Moi Sadyści, na komunię się kupuje rower, zegarek i krzyżyk czy inną przywieszkę, a nie komputer. Bądźcie tego świadomi. Nie chcę, żeby Wasze dziecko wieszało się na oczach mojej.
mojej córki* (lub syna
)
Rodzice kupili córeczce neostradę na komunię i naoglądała się nie wiadomo czego.
Moi Sadyści, na komunię się kupuje rower, zegarek i krzyżyk czy inną przywieszkę, a nie komputer. Bądźcie tego świadomi. Nie chcę, żeby Wasze dziecko wieszało się na oczach mojej.
mojej córki* (lub syna

Owszem, dzieciekiem trzeba się interesować, opiekować, zajmować, ale będę się upierał, że internet w wieku 9 lat nie jest do niczego potrzebny.
A jak koniecznie to pod okiem rodzica.
Nie mówię, żeby zabronić wszstkiego i spalić, i zniszczyć wszelkie Microsofty, IBMy i nVidie, ale niektóre rzeczy nie są niezbędne do przeżycia w takim wieku.
Ja w MOHa i GTA grałem w wieku 11-12 lat i jakoś nie mam skłonności samobójczych
A na komunię dostałem aparat i WYMARZONY zestaw klocków Lego
Ja w MOHa i GTA grałem w wieku 11-12 lat i jakoś nie mam skłonności samobójczych

A na komunię dostałem aparat i WYMARZONY zestaw klocków Lego

No dokładnie, pod okiem rodzica można siedziec w internecie i nawet grać w GTA. Wszystko w rękach rodzica.
Ja też grałam w MOH, Wolfa, Serious Sama, COD itp itd i jakoś żyję, mam się dobrze i jeszcze nikogo nie zamordowałam.
Wszystko dla wszystkich tylko z głową.
A na komunię dostałam pieniądze, ze które kupiłam sobie rower, na którym do dziś pocinam po wiosce.
PS. LEGO!!!!!! Kochałam te klocki.
Ja też grałam w MOH, Wolfa, Serious Sama, COD itp itd i jakoś żyję, mam się dobrze i jeszcze nikogo nie zamordowałam.
Wszystko dla wszystkich tylko z głową.
A na komunię dostałam pieniądze, ze które kupiłam sobie rower, na którym do dziś pocinam po wiosce.
PS. LEGO!!!!!! Kochałam te klocki.

30 minut później... dobra już skończ wisieć znudziła mi się ta zabawa....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie