podpis użytkownika
Zawsze stoi.Co za głupia k🤬a. Szkoda, że prąd nie był mocniejszy.
Rozumiem, że taka nienawiść do płci przeciwnej spowodowana, że mając 30 lat na karku dalej nie zar🤬ałeś ? No i wiesz, że dalej nie zar🤬asz? W sumie to Cię rozumiem i łączę się z Tobą w bólu.

Rozumiem, że taka nienawiść do płci przeciwnej spowodowana, że mając 30 lat na karku dalej nie zar🤬ałeś ? No i wiesz, że dalej nie zar🤬asz? W sumie to Cię rozumiem i łączę się z Tobą w bólu.
No tak. Bo jak się kogoś wyr🤬a, to z automatu darzy się go szacunkiem. Dlatego z wujkiem tak bardzo się lubicie.
No tak. Bo jak się kogoś wyr🤬a, to z automatu darzy się go szacunkiem. Dlatego z wujkiem tak bardzo się lubicie.
Spadłeś mi z nieba z tą informacją. Z drugiej strony właśnie się dowiedziałem czemu Twoja siostra mnie wozi wszędzie autem, Twoja mama mi gotuje co dziennie obiady a Twoja babcia mówi, że spośród około około 100 facetów w swoim życiu, swojego wnuka szanuje najmniej na świecie.

Co to za analogia ? Rozumiem w takim razie, że czujesz silny respekt do swojego wujka po tych wszystkich wspólnych eskapadach

podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Co to za analogia ? Rozumiem w takim razie, że czujesz silny respekt do swojego wujka po tych wszystkich wspólnych eskapadach![]()
Eskapada była jedna, nie z moim wujkiem tylko z Twoim, tylko mi obciągnął, nic wielkiego.

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.Co za głupia k🤬a. Szkoda, że prąd nie był mocniejszy.
Szkoda że prąd nie kopał