👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurcze... nie widziałem żadnego psa poza tym rozjechanym na zdjęciu... a i tego nie zdążyłem zobaczyć, bo jakiś przerośnięty szczur zjadł gazetę...

A ile osób robiło to samo albo jeszcze gorsze rzeczy i nikomu się tym nie chwalili i nie zostali ukarani he he takie jest sprawiedliwe życie

bakus1233 napisał/a:
A ile osób robiło to samo albo jeszcze gorsze rzeczy i nikomu się tym nie chwalili i nie zostali ukarani he he takie jest sprawiedliwe życie
No ale ten pedał nie dość że to zrobił to się jeszcze idiota pochwalił, jednym słowem turbodebil, do utylizacji
ten co to nagrał pewnie leje psa gazetą i dlatego tak reaguje
kickyourheadoff napisał/a:
ten co to nagrał pewnie leje psa gazetą i dlatego tak reaguje
Co Ty pierdzielisz, pies dobrze wiedział kto jest na zdjęciu dlatego tak zareagował...

katolicki zwyrodnialec!
Wkurza mnie jak ludzie traktują zwierzęta wyżej od ludzi.
Wkurza mnie jak ludzie traktują zwierzęta wyżej od ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie