Jeśli miałoby być tak samo dobrze odwzorowane jak film Dragon Ball to ja podziękuję..

Zj🤬i Asha Keczapa z Alabastii, ale za to Misti nabrała kształtów i za nią masz piwo.
@Rezor
Malutka i ciasna szparko, za którą Cię uważam. Nie pokazuj jaki to jesteś fajny, bo wrzucając filmiki o swoich pokemonkach nikogo nie zachwycisz. A udzielając się niepotrzebnie, możesz napotkać się z krytyką ze strony innych użytkowników.
Więc zamknij ryj gnido i odpuść dziecinnym wariacjom.
Malutka i ciasna szparko, za którą Cię uważam. Nie pokazuj jaki to jesteś fajny, bo wrzucając filmiki o swoich pokemonkach nikogo nie zachwycisz. A udzielając się niepotrzebnie, możesz napotkać się z krytyką ze strony innych użytkowników.
Więc zamknij ryj gnido i odpuść dziecinnym wariacjom.
@ungubungu dalej sie udzielasz i nie dociera nic do ciebie tylko sie nakręcasz. Nie podoba sie to krytykuj ale patrz na regulamin pkt 4.5. Poproś mame żeby Ci przeczytała.
Efekty specjalne że c🤬j normalnie xD W ogóle nie widać, że robione komputerowo xD
I'm undefeated, my style is everlasting
And I'ma never back down, you fucking clown!..." ;>
podpis użytkownika
"...To be the best, you have to beat the bestI'm undefeated, my style is everlasting
And I'ma never back down, you fucking clown!..." ;>

pewnie bedzie jak z Mortal Kombat Rebirth ;D zrobia fajna pokazówke i do widzenia

No szału to nie ma.... Keczup przypominał bardziej Iglesiasa niż animowanego Asha, a co do Pikasruuuu... w ogóle te pokemony to jakieś były zniekształcone... albo ja za długo przed kompem siedze i matrix zaczyna mnie oszukiwać pomału

podpis użytkownika
Nie ma ludzi zdrowych psychicznie... Są ci zamknięci w zakładach i ci, których jeszcze nie przebadano...