Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
C0C0JUMBO 2020-05-23, 17:44 8
Podwójnie nasrałeś na sadola... Gejowy i głupia baba
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-05-23, 17:49 17
C0C0JUMBO napisał/a:

Podwójnie nasrałeś na sadola... Gejowy i głupia baba

Coś cię zapiekło...?
Zgłoś
DużyKutas 2020-05-23, 18:46 11
Szacun dla Biedronia że oddał jej mikrofon, przynajmniej jedna rzecz którą dobrze zrobił.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2020-05-23, 19:13 77
@up, Fakt, Biedroń zachował zimną krew i zachował się jak profesjonalista a przecież, jak mawiał Cyceron "Polityka to profesja a nie zajęcie dla dyletantów", i dlatego słupki popularności mu podskoczą, poparcie też, dlaczego? bo przyszła głupia baba z przeciwnej opcji politycznej i zaczęła wygadywać głupoty a co za tym idzie ośmieszać Kaczyńskiego, Dudę, Morawieckiego i cały PIS, dale to duży kontrast między Kaczystami a Biedroniem, jeśli Biedroń nie jest głupi to to wykorzysta. Z drugiej strony sam mógł wynająć tą babę żeby przyszła i takie głupoty wygadywała a cała akcja jest sfingowana, sam bym tak zrobił. Ale nie wydaje mi się żeby to było sfingowane, elektorat Kaczystów intelektem nie grzeszy, za to zawziętością i uporem muchy próbującej przelecieć przez szybę już owszem.

W każdym razie Biedroń miał farta z tą babą, zyska na tej akcji.
Zgłoś
T................y 2020-05-23, 19:45 27
DużyK🤬s napisał/a:

Szacun dla Biedronia że oddał jej mikrofon, przynajmniej jedna rzecz którą dobrze zrobił.

Rozsądnie zrobił, bo najskuteczniejszą metodą ośmieszania tego pseudoprawicowego bydła jest nie przeszkadzanie im.
Zgłoś
35i 2020-05-23, 20:12 3
DużyK🤬s napisał/a:

Wyrwała mu, miał ją prądem jebnąć?
Zgłoś
hdposter 2020-05-23, 20:14 16
Nie rozumiem roberta powinien jej łeb spokojnie rozwalić przecież trenował na matce.
Zgłoś
Juzwa 2020-05-23, 20:26 4
krasnal_hałabała napisał/a:

przyszła głupia baba z przeciwnej opcji politycznej i zaczęła wygadywać głupoty a co za tym idzie ośmieszać Kaczyńskiego, Dudę, Morawieckiego i cały PIS

Jesteś pewny, że ta baba nie jest ustawiona przez Biedronia? Bo ja mam niejakie wątpliwości co do jej autentyzmu.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Mom and Death 2020-05-23, 21:12 3
Pa po pe papabada pa po pe papapada papo pe papabada pa pa pa pa pa...

podpis użytkownika

Zgłoś
S................n 2020-05-23, 21:20 2
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Coś cię zapiekło...?

c🤬ka
Zgłoś
suchysongoful 2020-05-23, 21:32 15
Och jak nisko upadły czasy obecne
Gość który karierę zrobił na chwaleniu się że bierze w dupę
Gość który stłukł matkę krzesłem łamiąc jej szczene kandyduje na prezydenta najjaśniejszej
I do tego to babsko
Zgłoś
ellsworth 2020-05-23, 21:51 12
Juzwa napisał/a:

Jesteś pewny, że ta baba nie jest ustawiona przez Biedronia? Bo ja mam niejakie wątpliwości co do jej autentyzmu.

Kompletnie nie rozumiesz. Tu nie chodzi o to, czy TA KONKRETNA byłaby ustawiona. Nawet zakłądając, że byłaby to NIC, absolutnie NIC to nie zmienia, bo stanowi ona typową reprezentację poziomu umysłowego elektroratu pisowszczyzny.
Zgłoś
Kepeszek 2020-05-23, 22:07 4
Juzwa napisał/a:

Ja jestem pewien, że to real full. Zobacz jej pasję w opowiadaniu i reakcje Biedronia na to wszystko. Szczere do bólu, próbował się nie roześmiać xd

podpis użytkownika

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
MajkiB 2020-05-23, 22:09 6
Tutaj Biedroń pokazał swoje umiejętności polityczne, Kidawa by zaczęła sie szarpać z babą i krzyczeć na nią. Czasami żałuje że wszyscy nie mają takiej ogłady jak on w tej chwili czy Bosak (tak,zestawiam ich dwóch ze sobą bo co jak co ale przedstawiciele obu skrajności w Polskim sejmie cec🤬ją się średnio wyższą kulturą i kunsztem politycznym niż ten centrystyczny motłoch co siedzi w nim od miliona lat)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie