Obraził psa na ulicy, a ten uniósł się honorem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Co za ciota. Rzucił go laczkiem? Takie duże bydle?
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
poligon6 napisał/a:
Ma na celu zabicie psa. Czego nie rozumiesz chory pojebie.
Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jesteś psychopatą, powinieneś się leczyć
Niezwyciężony napisał/a:
Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jak mozna walic gruche do psa? Rozwiń temat bo widzę ze masz jakieś doświadczenie w temacie.
poligon6 napisał/a:
Sa i pierwsi miłosnicy pchlarzy, serdecznie witamy.
Jesteś pozerska ciotą, tyle na ten temat. Tylko uważaj, żeby mamusia tego nie zobaczyła, bo szlaban dostaniesz.
TB303 napisał/a:
Jesteś pozerska ciotą, tyle na ten temat. Tylko uważaj, żeby mamusia tego nie zobaczyła, bo szlaban dostaniesz.
Ciota mówi o ciotach. Przezabawne cioto!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie