📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Mi najbardziej podoba się motyw miłości w tym filmie. kiedyś co można było robić kiedys ? miziać sie w zbożu ,żeby rodzice nie widzieli , spacerki ,pikniki ale była miłość, piękna miłość. chłopak poszedł na front ale nawet ja poczułem ,ze myślał o niej. a w tym klubie tu lizanko ,tam w klubowym szalecie dymanko ,a jak sie poszczęści to za tydzień powtórka. Już mi nie chodzi o samą zabawe , czy porównywanie męskości ,ale o tą prawdziwą miłość. Gdzie drugi człowiek jest uzupełnieniem ciebie i zarazem nawzajem o siebie dbacie tego brakuje dzisiaj .bo życie bez wierności ,zobowiązań ,wspierania siebie , dzielenia się jest łatwiejsze. Teraz życie jest łatwiejsze dlatego ludzie są tak leniwi.
Może i jestem staromodny,ale naprawdę wolałbym pobiegać za niewiastą na łonie przyrody,niż w pedalskim wdzianku i obowiązkowym kapelusiku obracać szmaty w klubie.
Skutki wprowadzenia gimbazjum i zniesienia dyscypliny cielesnej w szkołach. Dostał by taki przez mordę parę razy swoim Srajpadem to by się nauczył szacunku (albo krzesłem, a Srajpad do odbioru na koniec roku). Jak ta młodzież będzie nadal taka jebnięta to ja swojemu dziecku wolę zrobić indywidualne nauczanie, żeby się nie obracał wśród idiotów.
Temat rzeka. Ciekawe czy byście zgadli kto napisał te słowa gdyby na końcu nie było autora podanego; “Dzisiejsza młodzież lubi luksus, ma złe maniery, nie uznaje żadnych autorytetów i nie ma szacunku dla starszych. W naszych czasach dzieci stały się tyranami. Nie są posłuszne swoim rodzicom, zbyt szybko jedzą i tyranizują nauczycieli.”
Napisał to Sokrates, ok. 400 r. p.n.e.
Napisał to Sokrates, ok. 400 r. p.n.e.
kurde, oczy mi się spociły..
niestety takie sytuacje to jest codzienność. paranoja..
niestety takie sytuacje to jest codzienność. paranoja..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie