Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EdmundKemper 2014-03-25, 13:58
Czasy się zmieniają. Szkoda tylko, że na gorsze. Kilka lat temu jak graliśmy ze starszymi w piłkę albo bawiliśmy się w podchody to nikt nie pomyślał żeby podskoczyć do starszego bo wyłapałby przez łeb i na tym by się skończyło. A dzisiaj małe szczyle wyzywają nas na ulicy i nic nie możesz zrobić bo od razu się zbiegnie stado oburzonych ludzi, że jak to małe dziecko bić. Ludzie zatracili takie pojęcia jak honor, szacunek, grzeczność. Fakt, jestem młody ale nie są mi obojętne ludzkie uczucia i nie wyobrażam sobie zrobić krzywdy drugiej osobie tylko z powodu mojej zachcianki. Faceci patrzą tylko na r🤬anie i lans wśród znajomych a dziewczyny(bo do miana kobiety trzeba dorosnąć) lubią zniewieściałych "herosów" w rurkach i z dekoltami do połowy klaty. Ale cóż. Może jeszcze się zmienią czasy i powrócą chociażby lata 90. Bo nie wyobrażam sobie żeby miało być jeszcze gorzej niż teraz.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-25, 16:35 2
utworek z klubu to Сергей Бабарин ( XSerDJ ) - "В КЛУБЕ" jest napisane na końcu filmu
watch?v=f2AftbmBc74
Zgłoś
MudPie 2014-03-25, 17:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-25, 17:57
Zabawa zabawą, ale jak słyszę klubówę to coś we mnie krzyczy. Tamtejszej łatwizny kijem tykać się boję, a nowych znajomych szukać nie muszę. Można się bawić i nie spędzać przy tym czasu jak trzoda.

@JesusChytrus widzę już któryś raz żeś tępy troll, ale niech nie stracę. Czym nazywasz rozwój? Teraz mamy smartfony to jesteśmy bardziej rozwinięci? Porównaj sobie poziom matur sprzed parudziesięciu lat z obecnym. Porównaj sobie dawną elitę do aktualnej. Szlachetność = rozwój. Niestety to co dzieje się obecnie to zacofanie.
Może za często słucham Wolniewicza, ale kuźwa widzę co się dzieje. Pod pretekstem pięknych hasełek zewsząd wciska się nam gówno. Od "Miłości na bogato", bo najnowsze ustawy oświatowe.

I mimo, że nie wierzę w Boga (może mi się zmieni, kto wie), to wiem że nie ma innej opcji dla Europy jak powrót do tradycyjnych wartości, potęgi chrześcijaństwa, etyki moralności, klasowości społeczeństwa. To nawet nie kwestia mniejszego zła. Bez tego zaleje nas pedalstwo, chamstwo i islam. Przykro tym bardziej, że wielu nie połapie się w sytuacji i pomyślą, że właśnie trwa rozwój.

Filmik piękny. Fajnie, że dobrze się skończył, może jest nadzieja. C🤬l w kapeluszu powinien iść wyrywać dupeczki z obitą mordą. Tak wiem, że to fikcja. Tak, to się zdarza na co dzień.
Zgłoś
Nizaryta1 2014-03-25, 20:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 20:51
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 23:42
bardzo wzruszający filmik, piwko
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem